Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gdzie kupić wycinarkę do zdjęć?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie Gdzie kupić wycinarkę do zdjęć?

Witam Wszystkich. Od Jakiegoś czasu szukam dobrej wycinarki do zdjęć do dokumentów. Nie chodzi mi o chińskie mechanizmy. Te można dostać wszędzie. Niestety nie znam ani nazwy firmy, ani dostawcy. Wiem tylko, że są lekkie, ostre i kosztują kilka razy drożej niż ich chińskie odpowiedniki. Gdyby ktoś mógł coś doradzić, byłbym wielce wdzięczny.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solmark Zobacz posta
    Witam Wszystkich. Od Jakiegoś czasu szukam dobrej wycinarki do zdjęć do dokumentów. Nie chodzi mi o chińskie mechanizmy. Te można dostać wszędzie. Niestety nie znam ani nazwy firmy, ani dostawcy. Wiem tylko, że są lekkie, ostre i kosztują kilka razy drożej niż ich chińskie odpowiedniki. Gdyby ktoś mógł coś doradzić, byłbym wielce wdzięczny.
    Zapytaj w

http://www.foto7.com.pl/
    http://www.ventis.com.pl/

Po małych modyfikacjach chińskie też dają radę : http://sklep.foto-kurier.pl/index.php?cat_id=2

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Dzięki za informacje. Nie mogę się dodzwonić ale w końcu się uda. Z chęcią bym się dowiedział o jakich przeróbkach piszesz. Jedna wycinarka tak się zaczęła zacinać, że miałem już dość. Kupiłem nową i po roku gąbka kruszy się jak siano. Po wycięciu kilku zdjęć wkoło jest czarno jakby sadza osiadała.:-D

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solmark Zobacz posta
    Dzięki za informacje. Nie mogę się dodzwonić ale w końcu się uda. Z chęcią bym się dowiedział o jakich przeróbkach piszesz. Jedna wycinarka tak się zaczęła zacinać, że miałem już dość. Kupiłem nową i po roku gąbka kruszy się jak siano. Po wycięciu kilku zdjęć wkoło jest czarno jakby sadza osiadała.:-D
    Trzeba wyjąć prowadnice i wkleić je na DISTAL lub inny klej epoksydowy, oraz zmienić piankę na nową ( ja zastosowałem gumową uszczelkę do okien). Następnie po spasowaniu trzeba kikakrotnie wycinać drobny papier ścierny , co pozwoli zredukuje zadziorki itp .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Zmieniłem piankę na taką od okien i jest już czysto. Dowiedziałem się, że angielskich wycinarek nie ma i nie będzie bo przestali produkować. Została tylko chińszczyzna. Dzięki za pomoc.

Uprawnienia umieszczania postów