Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Jak usprawnic komputer, inne posty.

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No jeśli chodzi o bezpieczeństwo to faktycznie linux jest dobrym rozwiązaniem. Osoby używające windowsa po prostu MUSZĄ się wyposażyć w antywirusa. Ja od dłuższego czasu używam Kasperskiego. Jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o wady to może trochę spowalniać system w porównaniu z innymi programami oraz jest programem za który trzeba płacić. Na allegro można dostać tanie aktywacje na 1-3 stanowiska za powiedzmy 30-50zł. Licencja jest na rok. Myślę, że to mała cena aby przez 12 miesięcy zapewnić bezpieczeństwo swojego komputera. Jego zaletą jest przede wszystkim niezawodność. Używałem też kiedyś Noda, i wydawało mi się, że jest dobry i nie ma problemów, ale po zainstalowaniu Kasperskiego okazało się, że mam na kompie trochę syfu, którego Nod nie wykrywał. Dlatego się przesiadłem.
    Pozdrawiam
    450D + 10-22 + 50/1.8 + 70-200/4

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek3282 Zobacz posta
    No jeśli chodzi o bezpieczeństwo to faktycznie linux jest dobrym rozwiązaniem. Osoby używające windowsa po prostu MUSZĄ się wyposażyć w antywirusa. Ja od dłuższego czasu używam Kasperskiego. Jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o wady to może trochę spowalniać system w porównaniu z innymi programami oraz jest programem za który trzeba płacić. Na allegro można dostać tanie aktywacje na 1-3 stanowiska za powiedzmy 30-50zł. Licencja jest na rok. Myślę, że to mała cena aby przez 12 miesięcy zapewnić bezpieczeństwo swojego komputera. Jego zaletą jest przede wszystkim niezawodność. Używałem też kiedyś Noda, i wydawało mi się, że jest dobry i nie ma problemów, ale po zainstalowaniu Kasperskiego okazało się, że mam na kompie trochę syfu, którego Nod nie wykrywał. Dlatego się przesiadłem.
    Pozdrawiam
    Nie uważacie ze to trochę podejzane ze tak doskonale programy jak NOD nIe wykrywaja wszytskiego co np. Kaspersky znajduje, to dziala w dwe strony. Myśle ze sa tu gdzieś podszyte działania marketingowe, podobnie jak Skanerami online. To potężna czesc rynku informatycznego warta miliony dolarów.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czy nie opłaca się firmie wypuścić na rynek jakegos niegroznego, wirusa którego tylko ja go potrafił wykryć? Leczyć wiedza jak bo go stworzyli, proste. Skanery online to zwykle reklamy. Znajdujemy jesteśmy lepsi, znajdujemy bo go stworzylismy;-) Pewnie ze istnieją prasdziwe groźne wiry, ale to chyba ne jest najwieksza cześć tego syfu w sieci. Bardzo długo obywalem se bez antywira, podaj dwa lata i było ok... Dziś założyłem nowy system i mam za dużo danych aby je stracić. Uleglem propagandzie strachu i coś am zainstaluje.
    Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 12-12-2009 o 20:28 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów