Niby współpracują tak samo, ale jedna z probowanych kart posiadała softy który pozwalał na ręczne stojenie poszczególnych kanałów RGB, ge-Force 8600 już nie. Ma to znaczenie jesli kalibrujemy powiedzmy Spiderem?
Niby współpracują tak samo, ale jedna z probowanych kart posiadała softy który pozwalał na ręczne stojenie poszczególnych kanałów RGB, ge-Force 8600 już nie. Ma to znaczenie jesli kalibrujemy powiedzmy Spiderem?
Dziekuje
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A na co zwracac usage przy kupnie samego kalibratora?
Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 07-11-2009 o 19:20 Powód: Automerged Doublepost
ctr+alt+del i task manager, sortowanie wg zużycia RAM, ale zużycie zależy od tego co akurat robisz. Poza tym nie chodzi o dokupienie RAM specjalnie dla Photoshopa a ogólnie dla systemu to powinno ulżyć.
Tak naprawdę to raczej mam wrażenie że masz zaśmiecony albo może nawet zawirusowany system skoro narzekasz na wolną pracę...
jeden z testów : http://www.drycreekphoto.com/Learn/m...tion_tools.htm
Generalnie na kompie pracuje tylko na CS, na necie czytam wiadomosci i ewentualnie sprawdzam pogode, nic nie sciagam. Czy musze instalowac jakiegos antywirusa? Zalezy mi bardzo na predkosci, CS lubi miec sporo pamieci wiec moze nie warto zamualc system antywirem?
Wg mnie napewno mu nie zaszkodzi. A trojana możesz nawet zassać wchodząc na stronę internetową na której takowy będzie(nawet nie bedziesz wiedział, że go masz)
IMO nawet komputer niepodłączony do sieci powinien mieć antywirusa, ze względu na to,ze możesz przenosić pliki za pomoca nośników na których też może coś być.
Jezeli masz w miare dobrego kompa to nie odczujesz " spowolnienia" wywołanego przez program.