Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Jak usprawnic komputer, inne posty.

Domyślnie

Ja bym nie ryzykował. Generalnie to jest bezpiecznie ale zawsze są jakieś odstępstwa. A może nie wirus ale jakieś g... przyklejone - trojan - dopiero spowolni ci ci pracę! Nie skarżę się na NOD'a 32 - bez wodotrysków; nie obciąża systemu; często sam się aktualizuje. Raz coś dawno temu "pożarło" mi system: bolało.

Zablokowany

Domyślnie

Mowiece ze NOD najmniej zwalnia? No to może zeczywiscie coś zainstaluje.. Dziękuje!

Dopiero zaczyna Awatar enkoder
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Też polecam, wg mnie Nodzik najmniej zasobów zżera, a co najważniejsze nie spowalnia np. w trakcie kopiowania plików.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Używam Nod32 od 4 lat, od 4 lat nie miałem żadnych problemów z jakimkolwiek wirusem. Dyskretny i bardzo skuteczny.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Hmm, no nie wiem czy jest potrzebny. Zainstalować można, ale działać nie musi - tylko do sprawdzania plików ściągniętych z neta. Tak naprawdę wszystko zależy od usera. Przez około 8 lat nie miałem problemów z wirusami a to tylko dlatego, że nie otwierałem załączników, nie korzystałem z IE, wyłączyłem sobie autostart wszelkich nośników jak pendrive'y itp.

I nie mam do dziś. Zdarzyło się jednak raz, ale to świadomie - antyvir nie wykrywał, ale podejrzenia okazały się słuszne

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ja polecam SOPHOS - nawet nie wiem ze go mam. Malutki klient - naprawde nie obciazajacy systemu.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radradish Zobacz posta
    nie otwierałem załączników, nie korzystałem z IE, wyłączyłem sobie autostart wszelkich nośników jak pendrive'y itp.
    Wszystko to wzięło w łeb, kiedy pojawił sie w sieci Sasser Wystarczyło połaczyć się z netem, nie mając aktualnej łatki do windy i sam się ładował.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna Awatar enkoder
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Wszystko to wzięło w łeb, kiedy pojawił sie w sieci Sasser
    Najpierw był Blaster

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yellowpliszka Zobacz posta
    Generalnie na kompie pracuje tylko na CS, na necie czytam wiadomosci i ewentualnie sprawdzam pogode, nic nie sciagam. Czy musze instalowac jakiegos antywirusa? Zalezy mi bardzo na predkosci, CS lubi miec sporo pamieci wiec moze nie warto zamualc system antywirem?
    Microsoft poleca swój program-dodatek Security Essentials.
    Mam, nie narzekam, wydaje się być całkowicie niedokuczliwy. Aktualizuje się z całą resztą oprogramowania w ramach Windows Update.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Najpierw był Norton potem cieszyłem sie Kasperkim dopiero jak zainstalowałem Nod to wiem co to świetny antywirus.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów