Witam!
Po dłuższej nieobcności zamieszczam swoje nowe zdjęcie.
Czekam na konstruktywna krytyke. 8)
Witam!
Po dłuższej nieobcności zamieszczam swoje nowe zdjęcie.
Czekam na konstruktywna krytyke. 8)
witam równieśnika (ale zgredowato zabrzmiało) :P
zdjęcie fajne mogłoby być ciut wyprostowane.
pozatym ma wyraz (ale sam się go nie doszukałem)
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
he he, Witam
jest wyprostowane, poziom jest na lini gdzie łączą sie te 2 kolory sciany budynku. 8)
Heh, myślałem, że to o mnie chodzi :P Jako , że temat adekwatny zapraszam na swoją stronę w plfoto.
Pozdrawiam, Kuba C.
http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=58590
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czy zdjęcie jest naprawde tak kiepskie ze nikt wiecej nie chce sie wypowiedziec na jego temat???![]()
Zamieszczone przez Kuba C.
Powiem ci co ja widze na zalaczonym obrazku - cos co zwisa ni z gruszki niz pietruszki w kadrze w lewym gornym mocnym punkcie. Oraz podpis poza kadrem w prawym dolnym mocnym punkcie.
Czyli:![]()
Konstruktywna jest w domysle:Zamieszczone przez mmsza
- kadrowanie do przecwiczenia
- ramka i napis mniejsze bo odciagaja wzrok od zdjecia
![]()
Dzięki, to brzmi troche milej i nie powoduje checi natychmiastowego sprzedania aparatu i zainwestowania w co innego. 8)Zamieszczone przez Vitez
Poprawione zdjęcie na podstawie powyższych uwag. Dotatkowo zlikwidowany błysk w szybie za facetem oraz brak szumów. Lepiej?
troche malo widac.. mzoesz podlinkowac gdzies jego wersje oryginalna ?
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.