a to dlaczego taki motyw??Zamieszczone przez Scaramanga
czyżby chodziło o napięcia??? ;-) :wink: :wink:
a to dlaczego taki motyw??Zamieszczone przez Scaramanga
czyżby chodziło o napięcia??? ;-) :wink: :wink:
pozdro.,
m.
To czy ma czy nie PC nie dyktuje obecnie warunkow korzystania z lamp. 350'tka posiada nowy uklad i akceptuje rownierz te najbardziej glopie wysokonapieciowe. Do 250V w/g Canona.Zamieszczone przez Scaramanga
...
dokładnie tak.Zamieszczone przez KuchateK
a kolega znalazł juz jakieś oficjalne info canona, czy tylko to, co ja już kiedyś tu wymieniałem...?
pozdro.,
m.
Chyba glupie...Wskazany bylby link,a nie gadanie po proznicy...widziales czlowieku wysokonapieciowe?U was w "hameryce" 250 Volts to jest wysokie???Chyba w lampie na baterie do Zorki 5...Zamieszczone przez KuchateK
))))
Zreszta nie moj cyrk,nie moje malpy.Ktos kto wydal tyle pieniedzy na drogi badz co badz sprzet,teraz dlubie przy nim i kombinuje ryzykujac uszkodzenie powinien zastanowic sie nad motywami swojego postepowania.
Ostatnio edytowane przez Scaramanga ; 19-09-2005 o 21:50
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
wystarczy skorzystać z wyszukiwarki na naszym forum:Zamieszczone przez Scaramanga
http://canon-board.info/showthread.p...highlight=250V
nie ma mowy o ryzykowaniu, sorry, taka jest rzeczywistość ;-)Zamieszczone przez Scaramanga
pozdro.,
m.
Tak... Zarowno u nas w "hameryce" jak i u was w "stolycy" 250V na lampie to jest jednak dosyc wysoko. Tak. Widzialem wysokonapieciowe. Buduje tez wlasne (razem z Diodakiem), wiec wiem jak to dziala i wyglada nie tylko od strony obudowy. W porownaniu do linii napowietrznych 250V to moze i pikus, ale jak na lampe (zwlaszcza montowana na stopke i zasilana bateryjkami) to duzo i wiecej sie nie spotyka (nawet w tych pedzonych z 220).Zamieszczone przez Scaramanga
Cos ty taki pesymista? Martwisz sie o czyjs sprzet? W razie uszkodzenia nie do Ciebie beda mieli pretensje, wiec o co Ci chodzi?Zamieszczone przez Scaramanga
...
wlasnie dorwalem tanio lampe yinyan taka jak tutaj w tescie http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=23342
dalem ja za 180 zl tydzien uzywana, napiecie na stopce ma okolo 7-8V ale smiga ze az milo, takze automatyka dobrze sprawuje
pozdrawiam