Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Tamron SP AF 28-75 mm f/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) vs Tokina 28-70/2.8 AT-X PRO SV

Mieszany widok

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Nie przesadzajcie z tą głośnością obiektywów.
    Mam zarówno Tamrona jak i Canona USM. Jakoś nigdy nie zwracałem uwagi na głośność AF.

No chyba że ktoś foci z bliska nie wiem... Śpiące królewny... Pająki z zaskoczenia??

Huculak, kup sobie tego Tamrona 28-75. SuperSpacerZoom. Będziesz zadowolony. Na 350D spisuje się świetnie. Nie wiem tylko czy znajdziesz za 900 PLNów ale polecam to szkło!
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Nie przesadzajcie z tą głośnością obiektywów.
    Mam zarówno Tamrona jak i Canona USM. Jakoś nigdy nie zwracałem uwagi na głośność AF.

No chyba że ktoś foci z bliska nie wiem... Śpiące królewny... Pająki z zaskoczenia??

Huculak, kup sobie tego Tamrona 28-75. SuperSpacerZoom. Będziesz zadowolony. Na 350D spisuje się świetnie. Nie wiem tylko czy znajdziesz za 900 PLNów ale polecam to szkło!
    Co do głośności, to niestety Tamron jest głośny zwłaszcza w pomieszczeniach o słabym świetle. Wtedy lubi myśleć. Tak poza tym to świetne szkło wykonane optycznie. Dobrze nadaje się też na FF, gdzie dodatkowo 28mm to 28mm, a nie coś koło 45mm...

Isk
    Guest

Domyślnie

Mi się udało upolować tamciaka za 800zł, jestem straszliwie zadowolony. A AF zalezy też od puszki, przy 400D zdarzało mu się chwilę pomysleć, przy AF 40D jest dużo lepiej.

Uprawnienia umieszczania postów