Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: [christof] Gorce, Tatry, ... i Suwalszczyzna

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    christof oglądając Twoje fotki nasunęło mi się jednak skojarzenie: czy przypadkiem bardziej nie pociąga Ciebie grafika komputerowa niż fotografia.
    przeciez tym zdjeciom wlasnie brakuje obrobki, a Ty podejrzewasz autora o manipulacje?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    przeciez tym zdjeciom wlasnie brakuje obrobki, a Ty podejrzewasz autora o manipulacje?
    Podejrzewałem - a kto pyta nie błądzi :wink:
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Bywalec Awatar christof
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    christof jeśli używasz szarej połówki na 10-22 to podaj mi jaki to jest konkretnie filtr. Dostałem podpałki oglądając Twoje zdjęcia i chcę pobawić się także z tym filterkiem. Chcę też uniknąć winietowania na dolnym końcu 10-22 i stąd moje pytanie o konkretny model.
    W każdym razie nie masz się co podłamywać moimi postowymi gniotami a wręcz odwrotnie zdjęcia Twoje ogólnie mówiąc podobają się forumowiczom i chyba o to w tym wszystkim chodzi :-D
    I mam jeszcze jedno pytanie - czy Twoja szara połówka daje jakiś zafarb
    Używam (bo tylko takie mam) dwóch filtrów Hitecha, do tej pory 0.9 soft i od morza 0.9 hard. Holder cokina spiłowałem tak, że został tylko jeden slot - ale naprawdę dwa, bo filtr wkładam w tą pierwszą szczelinę - pasuje jak się obetnie wystające kawałki plastiku na górze i dole. Holder nakładam bezpośrednio na obiektyw, bez pierścienia pośredniego, albo czasem nawet trzymam filtr w ręce np. w górach tylko w ten sposób. Co do zafarbu myślę, że jeżeli jest w ogóle to minimalny - ja go nie zauważam. Było o tym trochę na forum, zobacz wypowiedzi akustyka.

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Dodasz coś jeszcze, a może wyszczególnisz jakieś zdjęcie czy to ogólna uwaga do całego mojego wątku? Dzięki.

Uprawnienia umieszczania postów