Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ACDSee i G7

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

A próbowałeś to dziadostwo (database) wyłączyć?
    Ja z bazy danych wykluczałem wszystko co się dało i wyłączałem wszystko co było z nią związane zaraz po instalacji programu -w efekcie ten błąd wyskakiwał bardzo sporadycznie i nieregularnie -na tyle, że sprawę mogłem właściwie olać.

Ogólnie, ACDSee to fajny program -mi np. bardzo opowiada interfejs, można używać jako domyślnego menedżera plików (zamiast np. windows explorer'a) i mieć pełną funkcjonalność przeglądarki do zdjęć i szybkiego edytora... ale ma co najmniej kilka takich upierdliwych niedociągnięć technicznych. Czasami po instalacji nie chciał zapamiętywać niektórych ustawień, wieczne problemy z ustawieniami plug-in'ów do filmów i plików czcionek, nie wszystkie programy pozwalają na przeciąganie do okna ACDSee (np. WinRAR), czy wreszcie ta sprawa z instalacją przed/po (już pamiętam -dotyczyło Acrobat Reader'a, bo jak się źle zainstalowało, to przy otwarciu pdf'a za każdym razem pytał o program do tego celu...).

EDIT:
    No to widzę, że w nowej wersji jakieś problemy z plug-in'ami jednak pozostały... (w starszych wersjach te od video też zwykle wyłączałem, bo nie szło tego po ludzku ustawić, może temu też nie miałem za wielu wspomnianych komunikatów).
    Ostatnio edytowane przez APP ; 02-10-2009 o 14:27

Uprawnienia umieszczania postów