Strona 61 z 90 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 897

Wątek: 5Dmk2 czy 7D

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czołgista Zobacz posta
    tak jakoś w podsumowaniu dyskusji wyszło mi...
    A mi wyszło, że nic nie zrozumiałeś i trollujesz jak tylko możesz
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie

tak jakoś w podsumowaniu dyskusji wyszło mi, że 5dmII to maszyna dla mniej robiących rzemieślników lub nawet chałturników, a 7d dla nieco zamożniejszych amatorów. Porozumienie pomiędzy nimi trudne, bo rzemieślnicy patrzą na amatorów za pogardą a amatorzy na rzemieślników z zazdrością.
    dawno takiej bzdury nie czytałem na forum =)
    10/10

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dla ciebie to zwykła bzdura, a twój poprzednik w postach ma pod kreską wykaz ............"5dmII plus stos elek" a na www oferte dla klienta na śluby. Ciekaw jestem ilu tu jest uzytkowników 5dmII którzy nie robią chałtury dla kasy???

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Pewnie spora część robi zarobkowo ale są też entuzjaśći którzy lubia mieć dobry sprzęt i sie nim cieszyć chociaż nie robią w miesiącu 5tyś zdjęć
    EOS + L i kupa gratów ...

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Pewnie spora część robi zarobkowo ale są też entuzjaśći którzy lubia mieć dobry sprzęt i sie nim cieszyć chociaż nie robią w miesiącu 5tyś zdjęć
    Pod tym wpisem masz mój podpis .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dla ciebie to zwykła bzdura, a twój poprzednik w postach ma pod kreską wykaz ............"5dmII plus stos elek" a na www oferte dla klienta na śluby. Ciekaw jestem ilu tu jest uzytkowników 5dmII którzy nie robią chałtury dla kasy???
    Lubię dobry sprzęt foto - ale nie tylko . Dotyczy to tak samo np. sprzętu wędkarskiego . Przyjemnie mieć w ręku w miarę dobry sprzęt , ale też trzeba znać jego możliwości i starać się je wykorzystać . Tak jak wielokrotnie to powtarzano - fotki robi fotograf . W wędkarstwie natomiast fakt posiadania wędki tytanowo-kewlarowej nie czyni nikogo np. mistrzem Świata w wędkarstwie spławikowym .
    Ale nikt nie broni nikomu łączenia przyjemności z zarobkiem .
    Tyle ,że wątek ten nieuchronnie zmierza do pytania - czy do focenia zarobkowego lepszy jest 5D mkII czy 7D ?.
    Czy o to chodziło założycielowi wątku ? - chyba nie ?!.
    Ostatnio edytowane przez wlodal ; 27-12-2010 o 23:03 Powód: Automerged Doublepost
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Coś już napisał Awatar SergioM
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

zgłaszam się
    EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
    PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
    SergioM

Domyślnie

Ciekaw jestem ilu tu jest uzytkowników 5dmII którzy nie robią chałtury dla kasy???
    Ktoś mnie wołał?
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie

Ciekaw jestem ilu tu jest uzytkowników 5dmII którzy nie robią chałtury dla kasy???
    Zgłaszam się, obecny, ćwiczący.

Nie dostałem za żadne zdjęcie ani grosza.
    Dalej podtrzymuje swoje zdanie, że to co napisałeś to bzdura.

Bywalec Awatar benicjusz
    Miasto
    Warsaw DC

Domyślnie

jak wołaja to i ja sie zgłosze .
    |CANON FF|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    5tys klapniec - to chyba rocznie

Wielu.
    Czytam Twoje wnioski z kilku stron tego watku i kompletnie nie czaję do czego zmierzasz. Badasz nastroje wsrod potencjalnych klientow sprzetu foto (taka nie-anonimowa ankieta) ?
    5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL

Strona 61 z 90 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów