dla ciebie to zwykła bzdura, a twój poprzednik w postach ma pod kreską wykaz ............"5dmII plus stos elek" a na www oferte dla klienta na śluby. Ciekaw jestem ilu tu jest uzytkowników 5dmII którzy nie robią chałtury dla kasy???
Pewnie spora część robi zarobkowo ale są też entuzjaśći którzy lubia mieć dobry sprzęt i sie nim cieszyć chociaż nie robią w miesiącu 5tyś zdjęć
EOS + L i kupa gratów ...
Pod tym wpisem masz mój podpis .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Lubię dobry sprzęt foto - ale nie tylko . Dotyczy to tak samo np. sprzętu wędkarskiego . Przyjemnie mieć w ręku w miarę dobry sprzęt , ale też trzeba znać jego możliwości i starać się je wykorzystać . Tak jak wielokrotnie to powtarzano - fotki robi fotograf . W wędkarstwie natomiast fakt posiadania wędki tytanowo-kewlarowej nie czyni nikogo np. mistrzem Świata w wędkarstwie spławikowym .
Ale nikt nie broni nikomu łączenia przyjemności z zarobkiem .
Tyle ,że wątek ten nieuchronnie zmierza do pytania - czy do focenia zarobkowego lepszy jest 5D mkII czy 7D ?.
Czy o to chodziło założycielowi wątku ? - chyba nie ?!.
Ostatnio edytowane przez wlodal ; 27-12-2010 o 23:03 Powód: Automerged Doublepost
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
SergioM
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL