Pokaż wyniki od 1 do 10 z 897

Wątek: 5Dmk2 czy 7D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    To gratuluję.
    Właśnie dlatego że mi się nie podobały fotki z 7d, ostatecznie go nie kupiłem, a w przypadku 5d jakoś obiekcji nie mam.
    Nazywanie tego bzdurą, jest nieporozumieniem, obaj przedstawiamy tylko subiektywne odczucia, proponuję więc pozostańmy przy swoich opiniach, bo pewnie się nie przekonamy.
    Przepraszam za moje stwierdzenie, ale taka jest rzeczywistość. Nie chciałem nikogo obrazić. Jeśli przeczytasz posty Kolegów pod Twoją odpowiedzią, to zrozumiesz co miałem na mysli
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Hubolsky Zobacz posta
    Niestety ale czasem nawet subiektywne odczucia są niepomocne. Na własnym przykładzie przekonałem się jak dobre (wersja dla optymistów), lub jak kto woli, jak niedoskonałe (wersja dla pesymistów) są obie puszki. A mianowicie mając już 5DII, postanowiłem kupić 7D - w jednym celu: Wybrać lepszą puszkę, gorszą sprzedać a za kasę kupić dobre szkiełko. Skończyło się tak że mam oba, a na szkiełko muszę dalej zbierać. Każda z tych aparatów jest bardzo dobry - ale każdy do czego innego. Gdybym musiał zostawić sobie tylko jeden - chyba bym musiał rzucać monetą.
    Z ust mi to wyjąłeś - lepiej bym tego nie opisał
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 21-07-2011 o 06:17 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów