A skąd niby mieliśmy wiedzieć, że to nie jest reguła?
A skąd niby mieliśmy wiedzieć, że to nie jest reguła?
Mieliśmy = redakcja + ja, skromny czytacz, który miał okazję się z w/w spotkać i ten egzemplarz jeszcze przed publikacją testu obmacać i o teście pogadać.
Rozumiem. Pewnie fajnie sobie tak macać![]()
Napewno obrazek z 5DmkII jest bardzo dobryFilm również co do szkła to macie racje z winietowaniem przy 24 .
Obrazek powiedział bym jest nie do pobicia, z filmowaniem jednak dużo lepiej w mojej opinii wygląda 7D i nie mam tu namyśli oczywiście rewelacyjnej matrycy z nowej piątki tylko funkcjonalności w czasie pracy i ceny jak by nie było szkieł efs.Napewno obrazek z 5DmkII jest bardzo dobryFilm również .
Panowie wiecie może gdzie w Toruniu lub Bydgoszczy jest sklep co ma na stanie 7d i 5d ?No wiece, żeby, zobaczyć i pomacać a w rezultacie kupić
![]()
www.bartosztroch.com
5ds + some shit
Sklep z 7D/5D to Ci raczej trudno będzie znależć, ale na aukcjach Allegro widziałem oferty nowych sztuk z Twojego rejonu![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Nie wiem jak w Toruniu i Bydgoszczy w fotojokerach, ale byłem wczoraj w Bielsku-Białej i mieli zarówno 5d mk2 i 7d.