Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Pytanie wsprawie aparatu!

Coś już napisał Awatar danielo_18
    Miasto
    Katowice

Domyślnie Pytanie wsprawie aparatu!

Witam!

Mam do canonowców pytanie czy będzie jeszcze możliwość za rok dostać używanego w dobrym stanie nie przejechanego aparatu Canona 5D Mark I bo we Wrześniu 2010r. mam zamiar dokupić 2 obiektywy EF wiec bedą pasowały do 5D , a marka II nie chce bo za duża cena a I to już koszt z rzędu 4-5k.
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Pewnie bedzie taka mozliwosc, i pewnie trzeba bedzie szukac i to ostro........ale chyba wrozek to tu raczej niema

Bywalec

Domyślnie

We wrzesniu 2010 bedzie 1 na ebayu i 1 na allegro, ale za to w lutym 2011 beda 2 na allegro i 3 na ebayu.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Za rok? Nikt nie wie co będzie za rok, co za rok pokaże Canon i co, kto będzie wyprzedawał...
    Dlatego ja się spieszę...

Zablokowany

Domyślnie

Pytanie mocno teoretyczne. A kto ma ci na to pytanie odpowiedzieć? Wróżka? Dzisiaj dostać nie zajechanego 5d to sztuka. Za rok pewnie będzie to już ekwilibrystyka.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jz7 Zobacz posta
    We wrzesniu 2010 bedzie 1 na ebayu i 1 na allegro, ale za to w lutym 2011 beda 2 na allegro i 3 na ebayu.
    Co za bzdury? Wiem z pewnego źródła że na allegro będą co najmniej 3, z czego jeden z przebiegiem poniżej 2k, a na ebayu to nawet z pięć. Za to w październiku 2010 na naszej forumowej giełdzie pojawią się 2 świetne okazje. Nie wprowadzaj ludzi w błąd!!!111jedenjedenaście!!1
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielo_18 Zobacz posta
    ...w dobrym stanie nie przejechanego aparatu
    raczej ciężko będzie znaleźć przejechany, bo kto normalny jeździłby po aparacie

Może znajdziesz odpowiedź tu:
    www.wrozbyonline.pl
    www.wrozka.com.pl/
    jasnowidz.republika.pl/
    www.jasnowidz.org/

A poważnie - to chyba logiczne jest że aparat który teraz ma dwa miesiące - za rok będzie miał rok i dwa miesiące, jeżeli ktoś robi zdjęcia aparatem to nawet jak teraz ma na liczniku 500 fotek to za rok może mieć 510 fotek. A biorąc pod uwagę to, że 5 są wykorzystywane głównie na uroczystościach (śluby, komunie itp) oraz w studio czyli wszędzie tam gdzie raczej migawki się nie oszczędza - kupienie 5 z małym przebiegiem w stanie technicznym "jak nowy" może się okazać czymś podobnym do tego co dawno temu wydarzyło się w Kanie Galilejskiej
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    A biorąc pod uwagę to, że 5 są wykorzystywane głównie na uroczystościach (śluby, komunie itp) oraz w studio czyli wszędzie tam gdzie raczej migawki się nie oszczędza
    Zwłaszcza, że aparat fotograficzny kupuje się głównie po to, żeby "nie oszczędzać migawki"
    Ja mam pytanie z innej beczki, ale podobne. Czy za rok dolar będzie kosztował 2, czy 3,5 PLN. Bo się zastanawiam nad nowym szkłem z USA i nie wiem ile mam uzbierać, i czy mi się wtedy będzie opłacało?

Dajcie już spokój chłopakowi
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 01-10-2009 o 10:40
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Czy za rok dolar będzie kosztował 2, czy 3,5 PLN.
    Nie będzie już dolara Nie będzie już euro Będzie tylko rubel
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Pytanie mocno teoretyczne. A kto ma ci na to pytanie odpowiedzieć? Wróżka? Dzisiaj dostać nie zajechanego 5d to sztuka. Za rok pewnie będzie to już ekwilibrystyka.
    Chyba, że ze Stanów. Adorama ma "nowe" (refurby) po 1699$ body only.
    Fotograf platoniczny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów