No takZamieszczone przez Corwin
Tego Canon chyba nigdy nie zrobi!
No takZamieszczone przez Corwin
Tego Canon chyba nigdy nie zrobi!
Zamieszczone przez oskarkowy
Sie ma
W Dublinie jest juz jakis 3 tydzien kosztuje kit 968 euro w centrum przed kupnem 350 macalem go ale przerazila mnie cena szkiel do niego myslalme ze nikon jest drogi ale tylko myslalem .............Pozdrawiam
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
ahahha sorry myslalme o minolcie sorry ahahZamieszczone przez mmsza
ale plama , ja po 4 guinness`ach i slaba koncentracja sorry all
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Ja tez chce ja teez ! 8)Zamieszczone przez Corwin
A wk**** to jest jak choleraZamieszczone przez Jurek Plieth
20Dset
maj łeb...
Cichy szmer Kochany, to miał EOS 100, to był zefirek, a DSLR to kłapią jak huragan Katrina okiennicamiZamieszczone przez Kubaman
))
20Dset
maj łeb...
Corwin powiedz jak z szybkoscia i reakcja na nacisniety spust w porownanoiu z 20stka wewnatzr i zewnatzr , jak sie zachowuje przy ustawianiu ostrosci w ciemnym pomiesczeniu kiedy focisz z lampa, napisz jesli mozesz jak se radzi z pomiarem przy lampie blyskowej , pozdrawiamZamieszczone przez Corwin
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
Tytus, Nikony tez nie pokazujaZamieszczone przez Tytus
![]()
a tak swoja droga... przeciez chyba najmniej inteligentny czlowiek zajarzy, ze jesli na otwartym sloncu nagle koncza sie czasy juz przy dziurce otwartej do f/8.0 to nie ma bata i czulosc musi byc sporo powyzej tej wlasciwejbo z ISO glownie o to sie rozchodzi, zeby nie miec duzo za wysokiego bez potrzeby. w druga strone to akurat nie jest problem
pewnie, ze by sie przydalo... ale odrobina rozwagi i pomyslunku i nie ma o co sie cyt. "wk..." :grin:
TYTUS z tym informowaniem o wszystkim no to troszke przegiecie iso to nie jest wartosc zmienna tak jak czas i przyslona kiedy korzystasz z P to myka raz w gore raz w dol w miare zmieniajacych sie wrunkow oswitleniowych , to jest parametr ktory ustawiasz recznie no chyba ze korzystasz z funkcji automatycznego doboru czulosci tak jak w malpach co mysle ze w lustrzankach jest tylko na zielonym . Trzeba byc swiadomym swoich zdjec i swiadomie dokonywac ustawien przed fotografowaniem, poto mamy te lustzranki i tryby manualne by muc cos tam zmieniac i ustwaic i miec w plyw na parametry , gorzej jest jednak jak jestesmy zaskoczeni , jesli sa wazne zdjecia to mozna zostac z reka w nocniku
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
przeciez zawsze jest latwiej ponarzekacZamieszczone przez akustyk
pewnie, ze by sie przydalo ...ale w praktyce zeby zmienic ISO nie potrzeba nawet odklejac oka od aparatu (albo odwrotnie) ja klikam kciukiem przycisk zmiany ISO ...pozniej szybkie pokrecenie kulkiem w lewo (ustawi sie ISO 100) i jak chce np. ISO 400 to krece dwa razy w prawo kulkiem i juz
![]()