Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Mamiya/Phase One 645DF

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Mamiya/Phase One 645DF

Phase pokazało nowego średniaka.
    http://www.dpreview.com/news/0909/09...sepne+45df.asp
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=9651

Synchro z lampami błyskowymi 1/1600 - nieźle - tutaj jednak dslr-y są mocno w tyle.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Nie no, masz przecież HSS, a poza tym takie synchro ma pewnie tylko z obiektywami z centralną migawką.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Nie no, masz przecież HSS, a poza tym takie synchro ma pewnie tylko z obiektywami z centralną migawką.
    Oczywiście że z centralną . Dlatego w średnim się ją wciąż stosuje - imponujący jest tylko ten czas.
    BTW: HSS to jednak proteza.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów