Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: oryginalna blenda

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez traphezz Zobacz posta
    Jak nie przeszkadza Ci biala obwodka to bierz quantuum'a Tymbardziej ze jest tanszy
    Jutro po południu zadzwonię i się spytam jak z dostępnością tej blendy Mam srebrne parasolki Quantuum'a. Nie dość że niezniszczalne to i przy okazji fotki ładne mi wychodzą...

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    ja również pierwszy raz słyszę żeby "oryginalniejsze" blendy lepiej odbijały światło
    Przekopałem trochę g00glami za ów blendą i padały różne opinie. O mitycznej 'oryginalnej' blendzie oraz faktem iż 'x in one' szybko się psują - chodzi chyba o zamek. Mogę również dodać do listy również fakt:

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    słyszałem opinie ze niektóre blendy 5w1 mają problemy z odpowiednim naciągnięciem płaszczyzny odbijającej...
    pozdrawiam
    Temat do zamknięcia 8)
    .

Domyślnie

Jak z zamkiem to pewnie powiem po roku uzytkowania a co do rozciagniecia to nie narzekam na swoja bo czasem mam problemy z zapinaniem zamka :0

Lastolite to calkiem inna bajka cena tez miodzio, szkoda tylko ze nie robia owalnych

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

http://canon-board.info/showthread.php?t=9709

http://canon-board.info/announcement.php?f=24&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów