Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Jak focic na koncertach?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Domini-Q
    thorin sorki jezeli cie uraziłem. poprostu czytając niektóre wątki stałych bywalców tego forum, można momentami zgłupieć. kupa informacji, które taki amator jak ja nie jest w stanie przefiltrować. jeszcze raz sorki i dzieki za pomoc.

no co Ty... full luz tylko sie zdziwilem troszke, a tam foci sie bardzo prosto, jedyne przed czym moge Cie przestrzec jako amator, to to zebys sie skupil na kadrowaniu i utrzymaniu czasu zeby wszystko wyszlo nieporuszone lub "misfocused" bo bez serwa trudno jest dobrze ustrzelic, tak jak przedmowcy napisali, w lampy sie nie bawic bo masz niedoswietlony drugi plan i przepalone postacie z przodu, i uwazac na to zeby konkurecnji nie wlazic w kadry... pozdro i powodzenia aha rada Polaco z uzyciem statywu jako monopoda pomocna, ale mi na szczescie monopod az tak potrzebny nie byl... pochwal sie wynikami

EDIT:

aha jeszcze jedno, jestes w torche bardziej komfortowej sytuacji bo masz szklo jasniejsze od mojego o dwie - trzy dzialki od mojego, bedzie mogl trzymac albo lepsze czasy albo zmniejszy ISO, albo po domknieciu miec zylete przy mojej pelnej dziurze wiec walcz jak sie da, pozdrawiam...
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 10-09-2005 o 21:14
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uprawnienia umieszczania postów