Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: lustro z usa

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

No rzeczywiście rewelka Z tym że:

- nie zawierzyłbym tej karcie swoich zdjęć, a jej wartośc to cca 20 PLN
    - taki program jak na tej płycie, to można z licencją free sciągnąć z netu
    - taki statyw kosztuje cca 80-120 PLN, jest nawet do przełknięcia. Mam podobny i do zwykłego kita się nadaje, ale już aparatu z 70-200 L bałbym się na nim mocować.
    - o tych filtrach nie umiem nic powiedzieć
    - ten czytnik do kart jest wart pewnie 10-15 złotych (miałem podobny z inną nazwą, padł po kilku miesiącach używania)
    - Taki zestaw do czyszczenia to cca 20 PLN, statywik może nadaje sie do kompakta, ale na pewno nie do lustrzanki z cięższym szkłem
    - futerał na focie wygląda ładnie, trudno zaś ocenić, czy to czasem nie jest taka "rewelacja", jaka Canon dodaje standardowo w zestawie do obiektywów, a która powinna kosztowac nie więcej jak 15 PLN

Reasumując, dzisiaj dolara można kupić za cca. 2,92 więc $759=2216,28 PLN + przesyłka + ew. podatek + ew. cło + ew. polski VAT+ brak polskiej gwarancji + brak polskiej instrukcji (na allegro cca 20 PLN + przesyłka - początkujacemu na pewno NIEZBĘDNA).
    Na http://www.ceneo.pl/1900679 aparat+obiektyw za 2248,00 z + przesyłka (lub odbiór osobisty) + jest polska gwarancja + jest polska instrukcja.

No, zestaw rewelacja
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 30-09-2009 o 16:02
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów