Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: stałka czy zoom? - 28mm/1,8 czy 17-50/2,8

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

jeżeli myślisz o sigmie to tylko jeśli będziesz mógł osobiście sprawdzić przed zakupem bądź wybrać sobie z kilku sztuk - z tego co czytalem na forum serwisu sigma to jest to obiektyw nieprogramowalny (tak jak moja 17-35) i kalibracja jest bardzo uciążliwa (u mnie trwało to od 25 sierpnia, dzisiaj zadzwonili ze obiektyw wysłany w piątek, jak przyjdzie za pare godzin to sie przekonamy na ile wykonali to o co prosiłem)

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    jeżeli myślisz o sigmie to tylko jeśli będziesz mógł osobiście sprawdzić przed zakupem bądź wybrać sobie z kilku sztuk - z tego co czytalem na forum serwisu sigma to jest to obiektyw nieprogramowalny (tak jak moja 17-35) i kalibracja jest bardzo uciążliwa (u mnie trwało to od 25 sierpnia, dzisiaj zadzwonili ze obiektyw wysłany w piątek, jak przyjdzie za pare godzin to sie przekonamy na ile wykonali to o co prosiłem)
    Sigma 30 mm jest programowalna - dowiadywalem sie przed zakupem. Swoja trafilem w sklepie od razu - pierwsza z polki, ale radze przetestowac, tak jak kazde szklo, Canona takze.

Uprawnienia umieszczania postów