Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [lajf_entusiast] inaczej

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lajf_entusiast Zobacz posta
    [..]
    Ponownie nie będę nic o zdjęciu pisała, bo każdy może interpretować je po swojemu.
    [..]
    Mnie tam oczy bola, ale mam astygmatyzm to moze sie nie nadaje na odbiorce tej sztuki

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lajf_entusiast Zobacz posta
    Ponownie nie będę nic o zdjęciu pisała, bo każdy może interpretować je po swojemu.
    A może dla tego że nie ma specjalnie o czym pisać? Podobnie jak poprzednie, ładna forma, ale treści w tym niewiele.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Heh, w zależności od tego kto zrobi takie zdjęcie pojawią się różne oceny. Szary użytkownik zdaniem większośc spaprał fotkę, ale takie same zdjęcie w wykonaniu jakiego sławnego fotografa uchodzi za sztukę.

Mi się tam podoba. Nie pamiętam nazwiska, ale jeden ze sławnych robił zdjęcia w tym stylu.

Co do treści to w abstrakcji w malarstwie tez jej często zbyt wiele nie ma.

Bywalec
    Miasto
    Bruksela/Jelenia Góra

Domyślnie

ha, C80 ma racje. zalezy kto to robi. ja postaram sie byc obiektywny na tyle na ile to mozliwe - ogolnie nie znosze nieostrych fot. jak sa nieostre celowo to moim zdaniem cos musi za tym byc. w pierwszym jeszcze jest tzw. klimat, w sumie to mi sie nawet podoba. od drugiego autentycznie mi sie niedobrze zrobilo - w sensie zawrót glowy. nie lubie ;-(.
    "Dziś w nocy śniła mi się rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłem" S.J.Lec .

flickr

bagieta
    Guest

Domyślnie

Szkoda ze tak bardzo kontrastowe. Ale ogolnie bardzo lubie takie zdjecia...sam zreszta takie robie.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Heh, w zależności od tego kto zrobi takie zdjęcie pojawią się różne oceny. Szary użytkownik zdaniem większośc spaprał fotkę, ale takie same zdjęcie w wykonaniu jakiego sławnego fotografa uchodzi za sztukę.

Mi się tam podoba. Nie pamiętam nazwiska, ale jeden ze sławnych robił zdjęcia w tym stylu.

Co do treści to w abstrakcji w malarstwie tez jej często zbyt wiele nie ma.
    Ale tak jest ze wszystkimi zdjęciami i już. Sławny fotograf się tym broni, że przez x lat szkolił swój warsztat, wygrywał konkursy robił wielkie projekty. Szary osobnik robiąc takie zdjęcie, po prostu je robi, nawet nie wie w jakim celu.

A oceniając te zdjęcia to sory, ale co by nie było to ja myślę, że każdy amator który wie na czym polega czas otwarcia migawki zrobi coś w podobie doda kontrastu i może oczekiwać pochwały. Ja od anonimowych fotografów tego nie kupuję.

Domyślnie

Kucza21 ,poraziła mnie twoja fantazja i sposób postrzegania świata.
    Ty chłopie oceniasz to co widzisz czy zastanawiasz się kto to wypstrykał ?
    Znany twórca, to fota się broni, to samo od kogoś innego już nie...porywające

Co do samych fot to szczególnie druga bardzo ciekawa.

Coś już napisał

Domyślnie

Mogłabym wstawiać tutaj zdjęcia znanych fotografów, a większość z forumowiczów i tak stwierdzałaby, że to kicha, bo nieostre, bo marny temat, bo coś tam jeszcze, nie zdając sobie sprawy, że tak naprawdę niegatywnie oceniają zdjęcie znanego i cenionego w świecie fotografa.

Nie chodzi o to, kto zdjęcie zrobił, bo ci wielcy też najpierw musieli być anonimowi

W fotografii, w malarstwie, muzyce, w ogóle sztuce i życiu chodzi o to, żeby dostrzegać coś dobrego w czymś co jeszcze nie jest znane

Domyślnie

witam
    dluzsza chwila uwagi ,podoba mi nr2 dla mnie ok
    canonowy nowicjuszjuz ze sprzetem

bzusia
    Guest

Domyślnie

podoba mi się pierwsze zdjęcie, zdecydowanie ma to "coś" w sobie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów