Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: 450D + Nikkor 18-105 sie nie da, wiec...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A jesteś pewien że mówisz o tym:
    http://www.dpreview.com/news/0909/09091703pentaxkx.asp
    sprzęcie? Widziałem tego kita (z K20) i zdjęcia z tego zestawu i tak jak nie ma się co oszukiwać 500d daje mu rady tak ten kit to po prostu inna liga niż ta zabawka do Canona. Osobiście uważam, że to może być złoty środek i sumarycznie bardzo dobry zestaw.
    Przy czym ta matryca w tej zabawce to CMOS. Całkiem miło to wygląda na samplach.
    aaa... 575 EUR za nowke i dostepnosc od pazdziernika. i to zdecydowanie jest sensowna cena, zwlaszcza jesli kit jest uczciwy i ten K-x zdecydowanie robi sie zawodnikiem do rozpatrzenia. bo w odroznieniu od Canona czy Nikona, Pentax bedzie raczej wszechstronny, a nie wywalony z jednej, a ssacy z drugiej

to jest bardzo dobry pomysl! dzieki!
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

18-55 IS, ktory bym test nie obejrzal (dpreview, photozone, optyczne) albo sample na pixel-peeper, to zwyczajnie nie chce byc inaczej ale jest ostra. badziewie to plastikowe jest i rusza mordka, ale ma USM i bardzo sensowna rozdzielczosc.
    Gwoli ścisłości,to 18-55 IS nie ma USM, chociaż mimo tego AF działa dosyc przyzwoicie.
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to jest bardzo dobry pomysl! dzieki!
    No sie mi tak zdawało :wink:.
    Pentax ma zupełnie inną politykę i niższe korpusy to nie jest proteza marketingowa jak u Canona .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-09-2009 o 22:07
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów