Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Blenda MITOYA 5w1

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Blenda MITOYA 5w1

Witam,
    Właśnie stałem sie (nie)szczęsliwym posiadaczem okrągłej blendy MITOYA 5w1, 56 cm. Radość z zakupu nowego drobiazgu trwała krótko, bo po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że zamiast dyfuzora oraz powierzchni: złotej, srebrnej, czarnej i BIAŁEJ, zamiast tej ostatniej mam SZARĄ! Powierzchnia biała jest na odwrocie powierzchni czarnej i niestety czarny kolor dość mocno przebija. I biała blenda "nie działa". Czy ktoś ma blendę MITOYA i może potwierdzić lub zanegować moje spostrzeżenia? Nie mam innej blendy 5w1, ale w porównaniu do 2w1 ten "mitojoski" biały wypada fatalnie.

P.S.
    Wiem, mogłem iść do sklepu i pomacać przed kupnem, zamiast brać z Allegro...
    CanOn Can'tOff

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

zawsze możesz oddać.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Bedol
    Guest

Domyślnie

masahuku,
    1. skąd pomysł, że powierzchnia powinna być BIAŁA ? ;-)
    Powierzchnia powinna odbijać światło nie zmieniając jego temperatury, a nie być biała :-)

2. na aukcji stoi jak byk:
    Profesjonalna blenda Mitoya o 5 powierzchniach:
    złota, srebrna, neutralna, czarna oraz dyfuzor.
    (tu link

No, chyba że podasz link do aukcji, gdzie napisane jest co innego. Wziąłem pierwszą lepszą, gdzie sprzedają akurat taką blendę jak ta twoja.

A, no i na zdjęciach jest powierzchnia szara, a nie biała ;-)

3. tak, jak schabu napisał, miałeś prawo zwrócić towar w ciągu dwóch tygodni, jeżeli ci nie odpowiadał. zwróciłeś go ?

Uprawnienia umieszczania postów