ja natomiast dzisiaj dostalem moje programy- jesli chodzi o strone wizualno-uzytkowo pudelkową to uwazam ten nowy design jest o kant d.... Podobaly mi sie te pudelka od CS4 gdzie w kartonie byo pudelko DVD z 2-3 plytami, wszystko sie kupy trzymalo. Teraz to jakies dziwactwo wyszlo. Wysuwam pudełko z kartonu, w srodku kolejne mini pudelko, jakies kwadratowe karteluszki , reklamuszki i inne takie , nie wiem po co jakies zakladki i skrzydelka otwierane skoro poza kawalkiem grafiki nic nie ma . Po otwarciu pudeleczka z bok wylatuja trzy papierowe koperty z plytami z programem.... wiesniacko troche.

Co do samego programu - zeby nie to ze w rozsadnej cenie Upgrade dostaje 4 progamy, ktorych uzywam a przy zakupie kazdego oddzielnie zaplacilbym lacznie 3 x wiecej niz za caly pakiet, to pewnie samego photoshopa raczej bym nie aktualizowal. No chyba ze z wersji CS2... A swoją drogą to troche chamówka ze nie mozna zrobic upgrade od wersji CS, dopiero od CS2. Jesli ktos kupil CS i do tej pory nie robil upgrade to zmuszony jest do kupowania ktoregos z wyzszych pakietow albo od razu CS5 co w sumie wychodzi dosc drogo...