Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 184

Wątek: Photoshop CS5

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Natomiast bylem przekonany , ze Adobe sprzedaje rowniez programy dla osob ktore juz nie sa uczniami (wiec nie kwalifikuja się do wersji Student) ani nie moga spobie pozwolic na kupno komercyjnego programu za 3 tys. dla amatorskiej pracy ze zdjęciami.
    Nie wiem, skąd czerpałeś takie przekonanie. Nie przypominam sobie nigdy PS-a w wersji "for non-commercial use". Dla amatorów Adobe ma Elements
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Jest PS Elements
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Nie wiem, skąd czerpałeś takie przekonanie. Nie przypominam sobie nigdy PS-a w wersji "for non-commercial use". Dla amatorów Adobe ma Elements
    Zapomnialem o Elements
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Do wersji PS CS 4 licencja dla studentów (edukacyjna) również była 'for non-commercial use', teraz edukacyjna licencja PS CS 5 może być wykorzystywana komercyjnie, nawet po zakończeniu edukacji, ale nie na firmę.

Po wakacjach liczę na przypływ kasy i kupuję taką licencję.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A w jaki sposób można taką licencje w Polsce dostać?
    Swoje CS 3 edukacyjne dostałem przez komputronika, ale z trudem jeden z ostatnich egzemplarzy. Może jest inny sposób by sobie taką licencje na CS5 załatwić? I jaka jest cena? Jakieś linki, czy inne info?

Edukację już dawno powinienem zakończyć, ale tak się składa, że jeszcze do końca września będę studentem i myślę, coby nie skorzystać raz jeszcze i sobie CS 5 nie sprawić.

mishieck
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Kupujesz np. w Cortlandzie, Komputroniku itd. wersję edukacyjną. W opakowaniu jest formularz z adresem strony www i kod. Na stronie www podajesz kod, wysyłasz skan legitymacji i czekasz na seriala od Adobe.

Ja dostałem w ciągu 1,5h na maila.

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Swoje CS 3 edukacyjne dostałem przez komputronika, ale z trudem jeden z ostatnich egzemplarzy. Może jest inny sposób by sobie taką licencje na CS5 załatwić? I jaka jest cena? Jakieś linki, czy inne info?

Edukację już dawno powinienem zakończyć, ale tak się składa, że jeszcze do końca września będę studentem i myślę, coby nie skorzystać raz jeszcze i sobie CS 5 nie sprawić.
    Twoja szkoła musi uczestniczyć w programie Adobe, ponieważ licencja jest uzyskiwana na podstawie legitymacji szkolnej/studenckiej, która jest dowodem, że jesteś słuchaczem danej placówki.

U mnie w szkole właśnie tak się to odbywa, więcej informacji mogę przedstawić niedzielę wieczorem popytam się w czasie zajęć, aha z tego co mi wiadomo - cena to 600pln.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Dobrze zrozumiałem? Można kupić Adobe Photoshop CS5 w wersji studenckiej (ważna legitymacja) w cenie 600 pln (na Komputronik to jest 1000 zł prawie) i używać komercyjnie? Czy taka wersja ma uprawo do późniejszych upgradów np do CS6?

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Tak mi powiedziano w mojej szkole, że kosztować mnie jak i innych uczniów 600pln ta licencja. Może od tego czasu się coś zmieniło, było to na początku maja.

Nie wiem czy ta wersja ma później możliwość do upgrade'u do CS 6 i późniejszych.

Wszelkie wątpliwości postaram się rozwiać w niedzielę wieczorem. Po poście mishieck'a sprawdziłem na komputroniku i się bardzo zdziwiłem czemu tam kosztuje o wiele więcej.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

No i jeszcze taka kwestia mnie intersuje, w momencie jak już nie jestem studentem, to licencja może być używana do czasu odinstalowania programu czy dożywotnio?

Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów