BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Jest PS Elements![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
A w jaki sposób można taką licencje w Polsce dostać?
Swoje CS 3 edukacyjne dostałem przez komputronika, ale z trudem jeden z ostatnich egzemplarzy. Może jest inny sposób by sobie taką licencje na CS5 załatwić? I jaka jest cena? Jakieś linki, czy inne info?
Edukację już dawno powinienem zakończyć, ale tak się składa, że jeszcze do końca września będę studentem i myślę, coby nie skorzystać raz jeszcze i sobie CS 5 nie sprawić.
Twoja szkoła musi uczestniczyć w programie Adobe, ponieważ licencja jest uzyskiwana na podstawie legitymacji szkolnej/studenckiej, która jest dowodem, że jesteś słuchaczem danej placówki.
U mnie w szkole właśnie tak się to odbywa, więcej informacji mogę przedstawić niedzielę wieczorem popytam się w czasie zajęć, aha z tego co mi wiadomo - cena to 600pln.
Dobrze zrozumiałem? Można kupić Adobe Photoshop CS5 w wersji studenckiej (ważna legitymacja) w cenie 600 pln (na Komputronik to jest 1000 zł prawie) i używać komercyjnie? Czy taka wersja ma uprawo do późniejszych upgradów np do CS6?
Tak mi powiedziano w mojej szkole, że kosztować mnie jak i innych uczniów 600pln ta licencja. Może od tego czasu się coś zmieniło, było to na początku maja.
Nie wiem czy ta wersja ma później możliwość do upgrade'u do CS 6 i późniejszych.
Wszelkie wątpliwości postaram się rozwiać w niedzielę wieczorem. Po poście mishieck'a sprawdziłem na komputroniku i się bardzo zdziwiłem czemu tam kosztuje o wiele więcej.
No i jeszcze taka kwestia mnie intersuje, w momencie jak już nie jestem studentem, to licencja może być używana do czasu odinstalowania programu czy dożywotnio?