Może pytanie jest nie na miejscu, ale: Czy działało Ci to na mniejszych kartach, a jeżeli nie bawiłeś się tym wcześniej to czy wykonałeś procedurę modyfikacji firmware aparatu? Nie znamy Twojego stopnia zaawansowania w temacie...
Może pytanie jest nie na miejscu, ale: Czy działało Ci to na mniejszych kartach, a jeżeli nie bawiłeś się tym wcześniej to czy wykonałeś procedurę modyfikacji firmware aparatu? Nie znamy Twojego stopnia zaawansowania w temacie...
Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 23-01-2012 o 16:06
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
niestety nie mam mniejszej karty, więc nie mam możliwości... na aparacie mam już system 1.0.3 więc nie musiałem nigdy modyfikacji... teraz zrobiłem wszystko tak jak pisali w instrukcji... wydaje mi się że nigdzie nie popełniłem błędu, ale jednak nie działa...
Ale masz świadomość, że trzeba zmodyfikować ten właśnie firmware? Potrzebny jest zmodyfikowany firmware, który spowoduje, że 350d zacznie wczytywać autoexeca z karty...
Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 23-01-2012 o 16:16
ok, problem rozwiązany, jeszcze raz ustawiłem kartę za pomocą programu EOScard, wgrałem pliki i jeszcze raz wyjąłem i włożyłem baterie.. i o dziwo poszłodzięki za pomoc
![]()
Witam,
chciałem do swojego 350D wgrać tego hacka ale jest jeden problem ... nieosiągalna w sieci jest paczka autoexec.bin-iso3200-20090920.zip, , ma to ktoś jeszcze na dysku żeby sie podzielić ?
Przy okazji mam firmware 1.0.3 czy jest coś nowszego lub nowsze ulepszenia które można wrzucić starego do 350D ?
Pozdrawiam...
Mam paczkę 350D-20101008.
mc_iek W tej twojej nowszej paczce będą pliki ktore można zastosować do twojej instrukcji tego hacka ? Jeśli tak to podrzuć linka to bym wgrał sobie te usprawnienia...
Canon 350D+kit
Skąd można ściągnąć plik : autoexec.bin-iso3200-20090920.zip
wszystkie dostępne żródła wygasły....
tu się znalazły:
http://code.google.com/p/400d/downloads/list
mam pytanko, czy ten alternatywny soft obsluguje skrypty jak w serii Axx, chce zrobic film poklatkowy, czy jest mozliwosc w 350d hack ustawienia timelaps i jakie sa minimalne wartosci/maksymalne
5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568