dzieki. moj system na razie dziala - nie wtopilem jeszcze kasy kupujac na allegroZamieszczone przez Czacha
![]()
dzieki. moj system na razie dziala - nie wtopilem jeszcze kasy kupujac na allegroZamieszczone przez Czacha
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Albo szuka frajera?
Zamieszczone przez mmsza
potem po Ciebie przyjedzie lodowa ze smutnymi panami i tez Cie odbiora osobisciejasne ze 8k pln nie placi sie z gory, ale nie wydaje Ci sie ze tak aukcja jakby sliska ? nawet ceny minimalnej nie ma...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
panowie, ale o co chodzi? gosc ma 42 pozytywy.. sprawdzaliscie poprzednie aukcje? ceny oscyluja do 2tys zl ...
rozumiem ze gawryl kupil by tylko od kogos kto ma 420 pozytywow... zrobionych na skarpetkach po 5zl/para - jego sprawa
poza tym - co z tego ze nie ma minimalnej? zawsze na sekunde przed koncem moze wycofac...
Ty to mnie rozbawilesZamieszczone przez Czacha
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Zamieszczone przez Czacha
gorzej jak jakis snajper na dwie sekundy przed zalicytujeale to juz daleko idace dywagacje, nie mam kasy na taki sprzecior, choc tak jak mmsza gdybym mial to wydac najlepiej umowilbym sie z gosciem poogladal papiery zobaczyl czy sprzet dziala i najwyzej wtedy od niego kupil...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Nie, ja kupiłem 70-200 IS przez allegro i 20D również![]()
Coś tam jest do pstrykania
Ja kupiłem mnóstwo rzeczy przez allegro - tanich i drogich i nigdy nie miałem problemów ale wszystkie droższe przedmioty odbierałem osobiscie od kogoś kto sprzedawał
5d + L plecak
Co by nie pisac, to jak mozna sprzedawac cos czego nie ma ..?Nie mi oceniac tego Allegrowicza, bo ilosc pozytywow jest wysoka i zapewne to uczciwy czlowiek. Warto wiec dopytac na priv jaki termin realizacji i skad ten duet z 100macro ..!?
Nawet gdyby to byl aparat po testowy to cena jak na razie jest szokująco niska i to niepokoi. No to moze na ochotnika wysle mu zapytanie...
Poslalem mu mail:
Mozesz mi wyjasnic jakim cudem sprzedajesz aparat, ktorego jeszcze nie ma w sprzedazy nigdzie na swiecie..?
Pytam powaznie, bo masz tyle pozytywow ze trudno uwierzyc abys robil osbie bagno lipna licytacją...?
Bede wdzieczy za wyjasnienie co to za aparat, z jakiej dystrybucji i czy masz jakiekolwiek papiery do niego...?
pzdr
Piotr
Ostatnio edytowane przez iczek ; 08-09-2005 o 12:48