Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: BC-700 - problem z rozpoczęciem łądowania

Zablokowany

Domyślnie BC-700 - problem z rozpoczęciem łądowania

Czy moja nowa ładowarka nie działa prawidłowo czy to jest normalne, że po włożeniu każdego z 4 akumulatorków po każdym muszę czekać 8 sekund?
    bo jak włożę akumulatorek do jednego, ustawię tryb i prąd, to jak włożę kolejny akumulatorek i zmienię ustawienia zmieni mi się to ustawienie w obu akumulatorkach, do tego w tym pierwszym minie to 8s i nie zdążę ustawić prądu (zmienia mi na najniższy)

Proszę o pomoc

PS
    chciałbym zawsze ładować prądem najwyższym i takim samym dla każdego akumulatorka, da się to ustawić na stałe?

Domyślnie

na stałe nie.
    jak chcesz dla wszystkich na raz zmieniac to musisz po wlożeniu wszystkich zmienić tryb aby wszystkie ustawiać ale mas zna to te 8 sek.
    albo można to obejśc włożyć aku podlączyć ją do prądu i wtedy dla wszystjkiech na raz zmieniać.
    Ps jest też coś takiego jak instrukcja tam o tym pisza.
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Uprawnienia umieszczania postów