Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Warszawska Szkoła Fototechniczna

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Warszawska Szkoła Fototechniczna

Cześć,

Myślę mocniej nad przeniesieniem się do technikum fotograficznego w warszawie, na ul. spokojnej 13. Aktualnie jestem uczniem liceum plastycznego na Smoczej. Pytanie mam takie, czy może ktoś słyszał o tym technikum i czy ma jakieś opinie o nim, słyszałem o nim że jest dobre, ale jednak wolałbym usłyszeć to od kogoś kto jednak w tym siedzi

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ignacy.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Wprawdzie temat ugryzę trochę z boku ale program kierunku fototechnik wszędzie jest taki sam a takowy przerobiłem.

Dużo chemii, dużo materiałoznawstwa, marnowanie czasu na rysunek i inne media. Brak historii fotografii i tego typu rzeczy. Szop liźnięty tylko z wierzchu. Generalnie nic czego nie można by się samemu nauczyć w kilka chwil po lekcjach. Na plus zajęcia praktyczne - studio, ciemnia.

Dla papierka polecam, w innym wypadku sprawa dyskusyjna.

Domyślnie

Ja skończyłem Policealną na Spokojnej.
    Tak jak wspomniał poprzednik: jeśli szukasz szkoły, w której nauczą cię podstaw chemii, fizyki, obróbki materiałów, sensytometrii różnicowej i innych chemicznych zagadnień, to jest to szkoła dla ciebie.

Je niestety nie tego szukałem i mimo, że ukończyłem tą szkołę, to jednak mam pewien niedosyt.

Uprawnienia umieszczania postów