......................
......................
Ostatnio edytowane przez mmsza ; 03-10-2006 o 13:04
Nie wierzeZamieszczone przez mmsza
Chetnie wybralbym sie na Stinga![]()
Zamieszczone przez mmsza
Ciebie to dopiero latwo by bylo znalezc ...choc przy tym wzroscie...
![]()
I nie napisali ile sobie policza za nadanie takiego SMSa.... oj sprytneZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Szkoda ze nie jestem fanem Stinga (dziewczyna ma Idee) bo pewnie bym poszedl pofocic, ale jak "nie czuje bluesa" to nie pcham sie.
"...koszt jednego sms'a 240zł + vat"lol
ja lubie stinga ale nie wyrobie sie niestety. Poza tym nie bede jeździł na wieś na koncerty![]()
mysle ze to nie bedzie OT jesli zapytam co mi przyjdzie z tego ze moj provider polaczy (uwaga! idea sie polaczy z orange! swiat to sztuka eufemizmow, dzis wchlanianie nazywa sie laczeniem, choc moze sie myle i to rzeczywiscie jest fuzja ) we wsi Londyn zdroj bede mogl tak samo dzwonic jak w Lądku zdroju bez roamingu? Swoja droga mila taka kielbasa dla ludu, Sting ktory ulagodzi nic nie przeczuwajacych klientow sieci zjadanych przez zachodnia korporacje... taki festyn na czesc ZSRR... moze chociaz zabierze swoja wesola jazzowa swite i zagra ze dwa kawalki unplugged...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
no tak strasznie mi sie przyda w mojej nokii 3330Zamieszczone przez mmsza
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Sluzbowe mam w PlusieZamieszczone przez mmsza
![]()
koszt sms 1,22 brutto...
Kosztowalo mnie to 2x1.22 czyli raptem 2.44zl za bilety dla 4 osob![]()
Fakt wyslalem je 00:00 5.09 zanim jeszcze media nie zaczely trabic o koncercie...![]()
Thorin: Era tez szykuje "polaczenie" sie, zreszta Plus rowniez. A tak w ogole to IDEA moglaby sie "polaczyc" bez wielkiego halo, w koncu nie nam maluczkim o tym decydowac![]()
Swoja droga to ciekawe czy bedzie mozna wniesc sprzet foto i focic do woli...
http://art.debesciak.net (w trakcie realizacji)...