Wedlug tego co jest napisane na odwrocie biletu na koncert nie wolno wnosic aparatow :-(
Wedlug tego co jest napisane na odwrocie biletu na koncert nie wolno wnosic aparatow :-(
Ehh ...moje zainteresowania fotograficzno-muzyczne nie ida razem w parzeZamieszczone przez gonzo44
![]()
![]()
Tym razem sie udalo i wszedlem z calym sprzetemZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ochrona byla tak kiepska, ze mozna bylo bombe wniesc i nikt by sie nie zorientowal
Co do samego koncertu to jestem bardzo zawiedziony. Tak kiepskiego naglosnienia i realizacji jeszcze nie slyszalem. Tragedia - orange sie nie popisal :-?
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 26-09-2005 o 08:57
Nie pozostaje mi nic innego,jak tylko podpisac sie obiema rekami. Dojazd tragiczny (tramwaje i autobusy pelne, wsiasc po drodze-prawie niemozliwe), powrot-to samo. Naglosnienie do kitu, telebimy male i nisko ustawione. Zaluje, ze nie ogladalem w TV....Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Pozdr,
Radek
PowerShot IS S2 | Sandisk Ultra II 1GB | Apacer
Dojazd byl akurat bezproblemowy (samochodemZamieszczone przez RJanusz
). Ale wyjazd to byl dopiero hardcore. Poltorej godziny stalem w korku, zeby dojechac do centrum - tego chyba panowie policjanci nie przewidzieli
![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 26-09-2005 o 11:33
Możesz zdradzic jak?Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Czekamy na fotki!
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Normalnie, z torba na ramieniuZamieszczone przez Błajo
Pomacali mnie po torbie (bez skojarzen
) kazali pokazac co mam w srodku i wpuscili bez problemu
Fotki postaram sie wrzucic jak przebrne przez te wszystkie rawy ...ale rewelacji nie bedzie (daleko, ciemno i kadrowanie na chybil-trafil z aparatem nad glowa).
HeH... z kas to znamZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Milo wspominam G5 pod tym wzgledem
No to milo, ze wpuszczali ze sprzetem...
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa