Zamieszczone przez VDR
Tu nie o decyzje chodzi a o marketing, rozglos i zdobycie nowych klientow.
Zamieszczone przez VDR
Tu nie o decyzje chodzi a o marketing, rozglos i zdobycie nowych klientow.
Orange istnial przed pomaranczowa rewolucja. O przejeciach Ideii przez Orange tez bylo slychac od dawna. Zreszta kogo tam logo by interesowalo. Mnie interesuje koszt polaczenia...po zmianie loga jak sie zmieni cos na niekorzysc to przeciez jest i Era, i Plus i Heyah -- ktoras musi byc korzystniejsza... Jesli tylko nie beda sie ukladac miedzy soba, a beda walczyc o klienta to ziembi mnie czy to Orange, czy Vodafone czy T-1 Mobile ;] ;]Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A na razie ciesze sie, ze na Stinga mam zaproszenia ;] Oby wiecej takich promocji, z checia skorzystam i bez skrupolow prysne do innej sieci jak tylko ich oferta stanie sie niekorzystna dla mnie.
No ale odbiegamy od watku i robi sie "politycznie" :P
http://art.debesciak.net (w trakcie realizacji)...
Tadam! Jednak jadePrzed chwila dostalem propozycje nie do odrzucenia - znajomy ma wolna wejsciowke
mmsza, orientowales sie moze, czy tym razem wpuszcza nas na koncert z naszymi zabawkami?
Wedlug tego co jest napisane na odwrocie biletu na koncert nie wolno wnosic aparatow :-(
Ehh ...moje zainteresowania fotograficzno-muzyczne nie ida razem w parzeZamieszczone przez gonzo44
![]()
![]()
Jadę na koncert ze znajomymi ale zabawki zostawiam w domu.
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Tym razem sie udalo i wszedlem z calym sprzetemZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ochrona byla tak kiepska, ze mozna bylo bombe wniesc i nikt by sie nie zorientowal
Co do samego koncertu to jestem bardzo zawiedziony. Tak kiepskiego naglosnienia i realizacji jeszcze nie slyszalem. Tragedia - orange sie nie popisal :-?
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 26-09-2005 o 08:57