Cytat Zamieszczone przez Grzdyll Zobacz posta
Mała sugestia - na stronie domowej programu wg mnie brakuje kliku istotnych rzeczy - prócz braku GUI nie piszesz szczegółowo jakie ograniczenia ma wersja Lite - czy działa identycznie jak pełna na standardowych ustawieniach czy może ma jeszcze jakieś inne ograniczenia (rozmiar generowanych plików, formaty itp.)?
Wersja Lite przetwarza obrazy identycznie jak wersji Pro na domyślnych ustawieniach. Wersja ta nie ma ograniczeń wielkości generowany obrazów, wielkość obrazów limituje jedynie ilość dostępnej pamięci operacyjnej dla procesu w systemie Windows.

Druga sprawa to brak jakichkolwiek instrukcji do programu - zarówno w wersji pełnej jak i Lite (da się używać jakichś parametrów czy całkowicie nie?)
Nie potrafię się jakoś zebrać do napisania instrukcji, zawsze wypada coś innego do zrobienia. Postaram się w najbliższym czasie uzupełnić te braki.

W wersji Lite dostępne parametry wyświetlane są po normalnym uruchomieniu pliku exe. Niestety, na chwile obecną, nie są dostępne parametry przetwarzania obrazu.

Poza tym kawał dobrej roboty, mam nadzieję że wersja Lite będzie zawsze w pełni funkcjonalna i darmowa dla takich jak ja, którzy od święta chcą sobie prosto i łatwo złożyć naturalnie wyglądającego HDRa.
Wersja Lite jest systematyczna aktualizowana, algorytmy są aktualizowane wraz z aktualizacją algorytmów w wersji Pro. Myślę, że w niedługim czasie umożliwię także ingerencje w niektóre parametry przetwarzania obrazu.