Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Zdjecia jak zrobic zdjecia "lotnicze" ?

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Polecam motolotnie ,cena przynajmniej u mnie niezbyt wygórowana 10min ok 80złociszczy.Choć na ta porę roku trochę nie ciekawie bo w górze zimno jak cholera i łapy szybko kostnieją.Co do balonu to też mi taki pomysł świtał w głowie ale nie zaryzykowałbym się podczepić lustra,więc wlałem sobie polatać ,choć nie ukrywam że zwieracze miałem napięte...hehehe
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Hejka!

Zajrzyj TUTAJ-klik, może ci się spodoba.
    W dzieciństwie uwielbiałem budować i "puszczać" latawce 8)

Pozdrówka!
    Musze przyznać, że powalające efekty jak na latawiec.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Przeczytałeś cokolwiek dalej poza samym tematem ?
    Tak A Ty

Ewentualnie jakąś Cessną z pobliskiego aeroklubu ?
    Gdyby forumowicza było stać na taki lot, to nie bawiłby się w baloniki - może jednak i czytałeś - szkoda, że bez zrozumienia
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 22-09-2009 o 13:58 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

co nie co o KAP /Kite Aerial Photography/ http://www.swiatobrazu.pl/o_pasji_do...iatobrazu.html

a tu ogolnie o balonach meteo. itp http://www.swiatobrazu.pl/stratosfer...t_potrafi.html
    Ostatnio edytowane przez SebaWolf ; 22-09-2009 o 14:00

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Tak A Ty
    I dlatego linkujesz fora gdzie nic na ten temat nie ma (poza nazwą) ?
    A Cessną nie raz latałem (jako pasażer) za cenę paliwa - trzeba się tylko zainteresować...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

I dlatego linkujesz fora gdzie nic na ten temat nie ma (poza nazwą) ?
    A Cessną nie raz latałem (jako pasażer) za cenę paliwa - trzeba się tylko zainteresować...
    Na tych forach może dla Ciebie akurat nie ma nic interesującego - jednak inne osoby (patrząc na ilość użytkowników i postów) coś tam dla siebie interesującego jednak znajdują (w tym także na tematy powiązane m.in. i z naszym forum). Zasadność korzystania z tych for jest już subiektywną oceną internauty a ponoć gusta nie podlegają dyskusji.
    A jeśli chodzi o Cessnę, to przelot za cenę paliwa rzeczywiście jest okazją - objaw filantropii rzadko spotykany w naszych czasach (chyba, że jest to szczodrobliwość tylko na pokaz). EOT. Pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Musze przyznać, że powalające efekty jak na latawiec.
    Jak na latawiec rzeczywiście nieźle Jestem ciekawy tylko jaki jest procentowy odsetek zdjęć "nietrafionych" zrobionych za pomocą latawca
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 22-09-2009 o 19:59 Powód: Automerged Doublepost

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na tych forach może dla Ciebie akurat nie ma nic interesującego - jednak inne osoby (patrząc na ilość użytkowników i postów) coś tam dla siebie interesującego jednak znajdują (w tym także na tematy powiązane m.in. i z naszym forum). Zasadność korzystania z tych for jest już subiektywną oceną internauty a ponoć gusta nie podlegają dyskusji.
    Tak mocno uogólniając... Podałeś linki do podforów omawiających temat spottingu, czyli robienia zdjęć z ziemi w górę.
    A ten wątek, w którym piszemy, dotyczy dokładnie odwrotnego przypadku .

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Mistrzu - akurat na lotnictwo.net.pl pisuję często i czytuję równie często. Nie ma tam nic na temat o których chodzi autorowi i tylko tyle... Ale wiesz lepiej bo Ci się tytuły zgadzają...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tak mocno uogólniając... Podałeś linki do podforów omawiających temat spottingu, czyli robienia zdjęć z ziemi w górę.
    A ten wątek, w którym piszemy, dotyczy dokładnie odwrotnego przypadku .
    Zgadzam się z Tobą, że podane przeze mnie linki do tych podforów nie dotyczą konkretnie problemu, jaki na naszym forum poruszył yellowpliszka. Ogólnie dotyczą one jednak tematyki (fotografia i lotnictwo), którą na pewno (w moim domyśle) zainteresowany jest założyciel tego wątku. I moim zamysłem było podać mu te linki, gdyż może coś akurat tam ciekawego znajdzie związanego z swoją pasją.
    W kontekście tego, co wyżej napisałem nie sądzę, że postąpiłem źle a złośliwe komentarze niektórych innych forumowiczów (powiązane też z nazywaniem kogoś Mistrzem) tylko zaniżają poziom naszego forum i są też złym przykładem do naśladownictwa przez nowicjuszy. Pozdrawiam.

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

W kontekście tego, co wyżej napisałem nie sądzę, że postąpiłem źle a złośliwe komentarze niektórych innych forumowiczów (powiązane też z nazywaniem kogoś Mistrzem) tylko zaniżają poziom naszego forum i są też złym przykładem do naśladownictwa przez nowicjuszy. Pozdrawiam.
    Spytałem się kulturalnie na samym początku czy przeczytałeś o co chodzi autorowi - sam przeczytaj sobie swoją odpowiedź w kontekście całej dyskusji. Po wymianie kilku postów raczyłeś w końcu zauważyć że podałeś link do forum nie na temat (mimo że o lotnictwie) a przyznać się do tego nie potrafisz.
    Anyway - EOT, i tak do powinno do pralni trafić. Tłumaczenie masz dość komiczne.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów