Założyłem sobie FOTOBLOGA
Bardzo fajnie pokazane. Niektóre słabsze, ale ogólnie podoba mi się.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Jako całość się bronią. Popatrzyłem z przyjemnością.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Ładnie i kolorowo. 6 najlepsza![]()
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek
Dużo tego!... Można było wstawić kilka zajawek a resztę, jakby ktoś sobie zamarzył, wyciągać z f/hasioka
Fajny reportaż, jednorodny stylistycznie a jednocześnie szukałeś ciekawych kadrów, no i masz je. #6 odstaje ...w kierunku artystycznymCzy #8 to portret własny samego Miszcza?
6 bardzo się wyrożniapodoba mi sie
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
łaaaaaaaaał :wink:
Szóstka najlepsza, wręcz debeściarska. Reszta tez przyjemna, reportaż z rajdu jak się patrzyale kompletnie nie rozumiem zdjecia nr. 4. Rozumiem, że miało ładnie wyglądać, i wygląda, ale focus na co miał być ustawiony? Bo jeśli na licznik to ten i tak jest niewyraźny i nie widać, czy prędkość jest zawrotna czy samochód stoi.