Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: zakup 17-40 a cash back

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie zakup 17-40 a cash back

wlasnie postanowilem zakupic 580ex i 17-40L .. i teraz pytanko.. mam te kuponiki kanona na zwrot kasy... oczywiscie nie ma naszego madrego kraju na liscie refundacji.. choc to nie problem (bede kupowac u niemcow lub w UK - w uk mam konto bankowe)

tylko teraz jest takie pytanie.. jesli kupie na ebayu nowy i dostane rachunek to czy na jego podstawie oddadza mi te 100 euro ?

Ktos mial jakis pozytek z tych kuponow ktore dodaja do aparatu np 350d?
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix
    wlasnie postanowilem zakupic 580ex i 17-40L .. i teraz pytanko.. mam te kuponiki kanona na zwrot kasy... oczywiscie nie ma naszego madrego kraju na liscie refundacji.. choc to nie problem (bede kupowac u niemcow lub w UK - w uk mam konto bankowe)

tylko teraz jest takie pytanie.. jesli kupie na ebayu nowy i dostane rachunek to czy na jego podstawie oddadza mi te 100 euro ?

Ktos mial jakis pozytek z tych kuponow ktore dodaja do aparatu np 350d?
    Na podobnych kuponach w USA pisze, ze to nie moze byc "auctions". Nie wiem co Ty masz.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

mam niemeickie kupony .. ale.. kto im powie ze to aukcja ? jesli kupuje nowy z rachunkiem i pewnie adres na rachunku to siedziba sklepu
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Uprawnienia umieszczania postów