Witam!
To moja pierwsza galeria i mam nadzieje, że nie ostatnia. Jestem początkującym "fotografem", publicznie prezentuje moje fotki pierwszy raz.
Proszę o oceny, opinie...
1. Andżelika
Witam!
To moja pierwsza galeria i mam nadzieje, że nie ostatnia. Jestem początkującym "fotografem", publicznie prezentuje moje fotki pierwszy raz.
Proszę o oceny, opinie...
1. Andżelika
Ostatnio edytowane przez szogun ; 18-09-2009 o 11:08
Jakoś mi nie pasuje to że głowa w dól leci. Troszeczkę dziwny ten kadr
Mnie nie pasuje że modelka spada w bezdenną przepaść bądź nad nią lewituje ale chyba to drugie bo jej włosów nie rozwiewa![]()
Dokladnie jak przedmowyc mowia. Przekrec fote o 90 stopni w prawo.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Czy aż takie słabe, że nie warte komentarza??
Nie lubię portretów w ciemnych okularachChyba nie ta pora na tego typu zdjęcia.
Wracając do 1 - co ona taka niewyraźna?
--------------------
Kurcze, modelkę masz świetna, ubrana równiez ok (w sam raz do portretowania), ale coś się stało z kadrowaniem.
Dlaczego z takiego dziwnego kąta zrobiłeś te zdjęcia? Miało być tak alternatywnie inaczej? Strasznie gryzie po oczach takie przekrzywienie.
Gryzie również pognieciony materiał na którym leży dziewczyna.
Dwa pierwsz, te a'la studyjne fajne, ale to ostatnie -plenerowe już nie. Taka zwyczajna fotka zwłaszcza, że gest osoby na zdjeciu jest taki... no banalnie banalny. Unikałabym takich ujeć w przyszłosci ;-)
Fotki zrobiłem na warsztatach. Było tak, że kto pierwszy synchro z lampami ten "lepszy", no i dwudziestu chłopa na raz do modelki...