Jesli dysponujesz 2500 pln - to najlepiej się nie bawić i kupić Eosa -3.
Swoja drogą jeśli traktujesz ten zakup jako dodatkowy - nauka w szkole - i na dodatek "jestes zmuszona" do zakupu, najoptymalnieszym wyborem byłby - canon eos 30/ 33.
Jesli dysponujesz 2500 pln - to najlepiej się nie bawić i kupić Eosa -3.
Swoja drogą jeśli traktujesz ten zakup jako dodatkowy - nauka w szkole - i na dodatek "jestes zmuszona" do zakupu, najoptymalnieszym wyborem byłby - canon eos 30/ 33.
Jestem zmuszona, to nie znaczy, że i sama nie chcęZamieszczone przez vadolv
Po prostu do tej pory miałam doświadczenia związane z cyfrakami i jedną pół cyfrówką, znaczy 20D. Teraz kolej na analoga, którym nigdy nie robiłam zdjęć (nie licząc jakichś idiot-kamer), a który na pewno przez najbliższe lata będzie moim tzw. "podstawowym" aparatem do nauki. Dzięki za rady. EOS 3 jest trochę jakby drogi, więc nie wiem, czy to aby dobry wybór byłby. Faktycznie wolę urządzić sobie małą ciemnię w domu - nie liczę na to, że zawsze będę miała na uczelni do dyspozycji sprzęt, toteż wolę zainwestować we własny - przynajmniej na długie lata się przyda, nawet po zakończeniu nauki.
![]()
EOS 30 VD | EOS 20D | PowerShot Pro1 | PowerShot A80 | Trochę najprzeróżniejszych śmieci | My gallery: www.sylwiatalar.pl