Cytat Zamieszczone przez SebaWolf Zobacz posta
Szczytno zgadłeś Fakt sesja z autem jest z zeszłego roku dziś bym podszedł inaczej do tematu, ale mimo wszystko w przeciwieństwie do innych zeszłorocznych ta jeszcze mi się w miarę podoba. Bo jak ktoś tu kiedyś mądrze rzekł: Dzis wstydzę się zdjęć wczorajszych jutro będę się wstydził dzisiejszych.
heh, byłem tam jeden raz w tym roku bo robiłem tam wesele. Powiem Ci szczerze, że miałem podobny pomysł na kadr w tym miejscu (altanka, szerokie ujęcie, słońce w kadrze i młodzi doświetleni blendą) na pewno inaczej bym je obrobił. No ale z młodymi nie chcieliśmy za bardzo wypraszać spod altanki 3 żuli i 2 drechów szczególnie po ich komentarzach jak kręciliśmy się przez chwilę w pobliżu
Chętnie obejrzałbym cała sesję ze Szczytna bo ja nie miałem zielonego pojęcia o miejscówkach tam występujących, młodzi mnie gdzieś zaciągnęli ale ogólnie moim zdaniem to trochę lipa, nic mnie nie zachwyciło (oprócz altanki z której po 5min musieliśmy uciekać i której nie mogłem wykorzystać tak jak bym chciał...) a gdybym nie jechał na miejsce pociągiem i potem busem to bym pewnie wcześniej widział piękne tereny które mijałem w drodze powrotnej ale już autem...