19 i 21 bardzo fajne moim zdaniem, chociaż chyba za dużo tekstury i lekko za ciemne 21.
22 i 23 jakoś takie dziwne? Widać, że młodzi (szczególnie on) byli mega spięci i nie umieli nic zagrać. 22 nie przekonuje mnie tym tuleniem do nogi i jeszcze ta ręka na głowie - sorry ale mi się to skojarzyło, że młoda występuje w roli wiernego psa, szczególnie jeszcze po ogólnej mimice młodego. 23 za to lepiej ale mega sztywne i przeszkadza mi spojrzenie młodego w obiektyw. 24 i 25 - ten balon mi do nich nie pasuje, 24 znowu sztywno, a na 25 imho balon ciąży i ogólnie zepsuł tą klatkę.
25 bardzo klasycznie bym powiedział ale nie ma w tym nic złego
26 - świetne, nogi grają tutaj super
27 - dziwny wzrok, jakby nie wiedzieli co mają do końca robić, ujęcie z tej perspektywy wykorzystał bym zupełnie inaczej (bardzo dynamicznie, a nie tak statycznie no i króliczek trochę zawadza (bo nie do końca go widać ale jest...) no ciut za żółte
28 i 29 są z kolei za zielone.
28 szkoda uciachanej brody - aparat kilka cm wyżej i było by super, 29 -świetne jak 26, szkoda jedynie przepałów na młodym ale to baaardzo mało istotny drobiazg.
Zdecydowanie wyrównałbym sposób obróbki na tym secie z autem, osobiście do tego z 26 (no może o 100K cieplej) ;-)
P.S. gdzie jest robione 19? Czy to może Szczytno??