Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [SebaWolf] ślubniaki

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

19,27 fajne. 25 ciężkie (liscie, liście, koło, liscie i jacys ludzie, liscie)
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Z tego ostatniego setu 26 i 27 najbardziej przypadły mi do gustu

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

19 i 21 bardzo fajne moim zdaniem, chociaż chyba za dużo tekstury i lekko za ciemne 21.
    22 i 23 jakoś takie dziwne? Widać, że młodzi (szczególnie on) byli mega spięci i nie umieli nic zagrać. 22 nie przekonuje mnie tym tuleniem do nogi i jeszcze ta ręka na głowie - sorry ale mi się to skojarzyło, że młoda występuje w roli wiernego psa, szczególnie jeszcze po ogólnej mimice młodego. 23 za to lepiej ale mega sztywne i przeszkadza mi spojrzenie młodego w obiektyw. 24 i 25 - ten balon mi do nich nie pasuje, 24 znowu sztywno, a na 25 imho balon ciąży i ogólnie zepsuł tą klatkę.
    25 bardzo klasycznie bym powiedział ale nie ma w tym nic złego
    26 - świetne, nogi grają tutaj super
    27 - dziwny wzrok, jakby nie wiedzieli co mają do końca robić, ujęcie z tej perspektywy wykorzystał bym zupełnie inaczej (bardzo dynamicznie, a nie tak statycznie no i króliczek trochę zawadza (bo nie do końca go widać ale jest...) no ciut za żółte
    28 i 29 są z kolei za zielone.
    28 szkoda uciachanej brody - aparat kilka cm wyżej i było by super, 29 -świetne jak 26, szkoda jedynie przepałów na młodym ale to baaardzo mało istotny drobiazg.
    Zdecydowanie wyrównałbym sposób obróbki na tym secie z autem, osobiście do tego z 26 (no może o 100K cieplej) ;-)

P.S. gdzie jest robione 19? Czy to może Szczytno??
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    ...

P.S. gdzie jest robione 19? Czy to może Szczytno??
    Szczytno zgadłeś Fakt sesja z autem jest z zeszłego roku dziś bym podszedł inaczej do tematu, ale mimo wszystko w przeciwieństwie do innych zeszłorocznych ta jeszcze mi się w miarę podoba. Bo jak ktoś tu kiedyś mądrze rzekł: Dzis wstydzę się zdjęć wczorajszych jutro będę się wstydził dzisiejszych.

Domyślnie

Są cwaniaki, że na ręcznym jeżdżą (28). Przyjemnie się patrzy.

esteem
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gerbil Zobacz posta
    Są cwaniaki, że na ręcznym jeżdżą (28). Przyjemnie się patrzy.
    Czepiasz się. ;P

Z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SebaWolf Zobacz posta
    Szczytno zgadłeś Fakt sesja z autem jest z zeszłego roku dziś bym podszedł inaczej do tematu, ale mimo wszystko w przeciwieństwie do innych zeszłorocznych ta jeszcze mi się w miarę podoba. Bo jak ktoś tu kiedyś mądrze rzekł: Dzis wstydzę się zdjęć wczorajszych jutro będę się wstydził dzisiejszych.
    heh, byłem tam jeden raz w tym roku bo robiłem tam wesele. Powiem Ci szczerze, że miałem podobny pomysł na kadr w tym miejscu (altanka, szerokie ujęcie, słońce w kadrze i młodzi doświetleni blendą) na pewno inaczej bym je obrobił. No ale z młodymi nie chcieliśmy za bardzo wypraszać spod altanki 3 żuli i 2 drechów szczególnie po ich komentarzach jak kręciliśmy się przez chwilę w pobliżu
    Chętnie obejrzałbym cała sesję ze Szczytna bo ja nie miałem zielonego pojęcia o miejscówkach tam występujących, młodzi mnie gdzieś zaciągnęli ale ogólnie moim zdaniem to trochę lipa, nic mnie nie zachwyciło (oprócz altanki z której po 5min musieliśmy uciekać i której nie mogłem wykorzystać tak jak bym chciał...) a gdybym nie jechał na miejsce pociągiem i potem busem to bym pewnie wcześniej widział piękne tereny które mijałem w drodze powrotnej ale już autem...
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów