Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Galeria / Bank fotografii

Miasto
    Kraków

Domyślnie Galeria / Bank fotografii

Witam

Szukam rozwiązania robiącego galerie online bazującego na php i MySQL. Jak na razie przetestowałem 4images, coppermine i phpgallery - jednak każdej z nich coś brakuje lub ma za dużo zbędnych bajerów :-) Czy znacie jakieś jeszcze oprócz tych 3 wymienionych powyżej? Czy istnieje gotowe rozwiązanie dla banku zdjec ?

Pozdrawiam

VuQ

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VuQ
    Witam

Szukam rozwiązania robiącego galerie online bazującego na php i MySQL. Jak na razie przetestowałem 4images, coppermine i phpgallery - jednak każdej z nich coś brakuje lub ma za dużo zbędnych bajerów Czy znacie jakieś jeszcze oprócz tych 3 wymienionych powyżej? Czy istnieje gotowe rozwiązanie dla banku zdjec ?

Pozdrawiam

VuQ
    Napewno istnieja :>
    Co najmniej jest jeszcze Gallery, jednak ciezko stwierdzic czy przypadnie Ci do gustu, gdyz nie wiem czym dla Ciebie sa zbedne bajery

Jak dla mnie to jest zbyt ociezala - zdecydowanie wole coppermine (albo mkgallery, z tym ze to raczej z php i mysqlem nic nie ma wspolnego).

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez
    Napewno istnieja :>
    Co najmniej jest jeszcze Gallery, jednak ciezko stwierdzic czy przypadnie Ci do gustu, gdyz nie wiem czym dla Ciebie sa zbedne bajery

Jak dla mnie to jest zbyt ociezala - zdecydowanie wole coppermine (albo mkgallery, z tym ze to raczej z php i mysqlem nic nie ma wspolnego).
    Dla mnie sa zbedne ecartki, glosowanie, toplisty, najczesciej ogladane itp.
    Potrzeba mi "rozwiazana" o surowym charkaterze :-) łatwego w obsłudze z mozliwoscia dodania kilku userow. Wiem ze bez problemu mozna okroic cos gotowego i bedzie okej ale wole wpierw sie rozgladnac. Co do banku fotografii to mam juz z grubsza rozrysowane jak to ma dzialac. Niestety zrobienie czegos takiego to kupa roboty. Szukam wiec.. :-)

Pozdrawiam
    5Dmk2 + BG-E6 + 24-70 f=2.8 L + 70-200 f=2.8 L + 580EX + 580EX + 430EX + ST-E2

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Heh, to pech, bo chyba dosyc czesto spotykane funkcjonalnosci.

Obawiam sie ze nie spotkalem takiego "surowego" produktu - niemniej jednak zapewne dlatego ze go nie szukalem - mi taki nadmiar funkcjonalnosci nie przeszkadzal i poza 'Gallery' i 'copermine' nie wyszedlem.
    Wiec nie wykluczam ze moze jednak cos sie znajdzie - wpisanie 'gallery' we freshmeat.net daje 144 wynikow - jest w czym szukac.

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Potrzeba mi "rozwiazana" o surowym charkaterze :-)
    Ja mam galerie rodzinna postawiona na coppermine, okroilem co trzeba, zrobilem wlasny template i jestem w pelni happy. Z profesjonalnych rozwiazan to firma Extensis cos proponuje i chyba Mirra Server.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    Ja mam galerie rodzinna postawiona na coppermine, okroilem co trzeba, zrobilem wlasny template i jestem w pelni happy. Z profesjonalnych rozwiazan to firma Extensis cos proponuje i chyba Mirra Server.

Pozdrawiam
    Coronado
    Podeslij jak mozesz linka do swojej okrojonej wersji coppermine - chetnie ogladne.

Vuq
    5Dmk2 + BG-E6 + 24-70 f=2.8 L + 70-200 f=2.8 L + 580EX + 580EX + 430EX + ST-E2

Uprawnienia umieszczania postów