A mnie się podoba ta pierwsza "uduchowiona" koleżanka :-D
A mnie się podoba ta pierwsza "uduchowiona" koleżanka :-D
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Maxdanish, specjalnie dla Ciebie- Ewa raz jeszcze:
Będę jednak bronić miękkości tych fotek - nie podobają mi się po wyostrzebniu i już.
Wszystkie są ładneZamieszczone przez Robson01
Na następne spotkanie regionalne przyjadę wcześniej i odpowiednio je rozmieszczę w sali
(brzydsze pod oknem, ładniejsze pod ścianą
)
A kto zajmie środek placu.Zamieszczone przez Reno
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Noooooooo!!!!!!
Na tym zdjęciu zupełnie inaczej się Ewa prezentuje![]()
Uśmiechnięta taka i kadr ładniejszy
Od razu lepiej
Dziękuję bardzo
Chyba się zarumieniłem...
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
EDIT: Sorki nie doczytałem, same koleżanki tam były... raj na ziemi![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Miałam jeszcze auto pokazać ale mogę tylko 5 fotek dziennie wrzucać więc jutro. O ile się nie rozmyślę![]()
Z tej Sigmy naprawdę może więcej wycisnąć i to BEZ WYOSTRZANIAZamieszczone przez Reno
( a ja mam wer. bez DG !! )
Ale oczywiście rozumiem, pomieszczenie ; światło zastane ... itd...
No proszę w tym przypadku nawet nie potrzeba wyostrzania, propomuję je na B&W deczko rozjaśnić i skontrastować. No i bez żadnych zabiegów ze skórąZamieszczone przez Reno
a będzie ekstra !!
P.s. A będzie "modelka nr 2" specjalnie dla mnie8)
![]()
Ostatnio edytowane przez Moris ; 26-10-2005 o 12:29
Moris, koleżanki by mnie ZABIŁY gdyby któraś wyszła na zdjęciu aż tak ostro jak ten panZamieszczone przez Moris
Pomyślimy, pomyślimy ... a tak naprawdę to mogę tylko 5 zdjęć dziennie wrzucać na photothingZamieszczone przez Moris
![]()
Moris Przy jakiej ogniskowej i na jakim f to zdjęcie zrobiłeś ? Bo jesli było bez wyostrzania to jestem w szoku, pozytywnym oczywiście.
Reno kurcze to jak tak to ja poproszę o wiecej zdjęć Pani nr 1 jesli mozna oczywiście![]()