teraz musisz sama ocenic, czy to dobrze czy zleZamieszczone przez Reno
to juz Twoj ,,problem''
![]()
teraz musisz sama ocenic, czy to dobrze czy zleZamieszczone przez Reno
to juz Twoj ,,problem''
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Dzięki, Jacam, książek poszukam. Dobry hint z priorytetem czasu i iso. Moje dziecko na razie nie ucieka przed aparatem ale nie ma mowy, żeby pozowała, Nadia ma w końcu dopiero 1,5 roku. Ucieka mąż
Co do zestawu ... Twój mi się znacznie bardziej podoba![]()
Dobrze jest! Dobrze! Żaba powinna Ci być bardzo wdzięcznaZamieszczone przez gawryl
Sama bym chciała, żeby mnie ktoś tak korzystnie "poprawił" jak Ty ją
![]()
Dzięki, C41, mój paniczny strach pewnie wynika, jak to zwykle bywa, z braku umiejętności, ale ja się podszkolę, jeszcze zobaczycieZamieszczone przez C41photocrew
Zdrowia życzę![]()
To zdjęcie lubię:
Ooo skupienie wielkie maluje się na Ich twarzachZamieszczone przez Reno
Nr 2. IMHO najlepsze - i to nie dlatego że modelka jest bardzo w moim guście 8) ( szkoda tylko tego przepalenia )
Czy to EF 50/1,8 był w akcji czy kit ?
A co do gładkości skóry to zgadzam się z przedmówcą i polecam szczerze :
.. no to uczymy się dalej ..Zamieszczone przez Jacam
Reno: sprawdź ten link.Zamieszczone przez Reno
Jak się zarejestrujesz, to potem Adobe Photoshop CS and CS2 learning
nazwisko Dave Montizambert i jego wykład "Essential post production".
Koleś robi właśnie to co chciałabyś uzyskać: wygładza nieco skórę, jednocześnie zachowując ostre kontury oczu, warg, włosów, itp.
Polecam!
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Moris, to była sigmaMiałam ograniczone pole manewru, każdy siedział gdzie siedział, głównym tematem spotkania była fluktuacja itp. niestety.
W 100% zgodzę się z Morisem
2 fotka zdecydowanie najlepsza. Fajny kadr, ładna ''modelka''a przepalenie z prawej aż tak bardzo mnie nie razi
3 zdjęcie jakoś wogóle nie przemawia do mnie. Centralny kadr, dziwnie odcięta głowa od ramion - czegoś mi brakuje... dłoni lub czegoś w tym stylu.
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC