Następnym razem wybieraj mniej kontrastowe miejscaA co zdjęć to mi się średnio podobają
![]()
Następnym razem wybieraj mniej kontrastowe miejscaA co zdjęć to mi się średnio podobają
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Snow, ale mi się właśnie te kontrasty podobają.
Wygląda na to, że tylko mi.
A mi sie podoba obramowanie z drewnianych elementów. I na pierwszym jakby lekko pyknąć lampą to byłoby fajowo.
BTW co sie stało z 300tka ? lustro od AF ?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
W pierwszym rzeczywiscie, gdyby nie bylo tego cienia na czapce, byloby dozo lepiej.
Za to co do drugiego, to mi sie podoba. Kolorki fajne, ladna ostrosc i duzo w nim... zadumania, refleksji a nawet tajemniczosci (a tego w tych dynamicznych czasach czesto brakuje)
Pozdro
pikczer
ps
na plus zasluguje to, ze w tych kontrastach nie "zgubiles" szczegolow.
Nie wiemZamieszczone przez kami74
.
Robił czarne zdjęcia, po paru manipulacjach (mojego męża) zaczął robić mocno prześwietlone. Juz pojechał na Żytnią.
Mi się też ta drewniana rama spodobała.
Pikczer, właśnie tak myślę o tych fotkachZamieszczone przez Pikczer
.
No, może o cieniu nie myślałam ale już mnie uświadomiliście.
Ja bym wywabił dziewczynkę, by zwróciła twarz ku obiektywowi. Oświetliło by twarz, wydobywając ją, ew półcień z pod kapelusza. Mogła by też zrobić jakąś minę od słońca. A tak "klasyczny portret od tyłu"![]()
Quadrifoglio, mam całe mnóstwo portretów tej dziewczynki z widoczną twarzą (to moja córkaZamieszczone przez Quadrifoglio
) ale właśnie te dwa zdjęcia mi przypadły do gustu. Przejrzę je jeszcze i może coś ciekawego wynajdę. Jeśli chcesz, zajrzyj do mojego albumu, tam moje dziecię jest widoczne z każdej prawie strony
.
Wierzę, pisałem jedynie jak ja bym próbował zrobić zdjęcie w tamtym miejscu. Nie wątpię, że dziecko jest równie przyjene w odbiorze wizualnym, co mamaZamieszczone przez Reno
![]()
Pewnie spróbuję, jeżdzimy tam co tydzień.Zamieszczone przez Quadrifoglio
witaj,
dla mnie pomysl z kontrastami nie przypadl do gustu, ale to fajnie, ze kombinujesz. pozdrawiam.
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl