Oj, podpadłeś Snow, podpadłeś ...Zamieszczone przez snow
![]()
Oj, podpadłeś Snow, podpadłeś ...Zamieszczone przez snow
![]()
Zamieszczone przez Reno
Eeee tobie podpaść to sama przyjemność![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
tak - synal zapala świeczki na fotkach z cmentarza :-)Zamieszczone przez Reno
Pozdrawiam
Marek
tylko nie wykapany ;-)Zamieszczone przez snow
Pozdrawiam
Marek
A to jest akurat proste. Jak mawia mój kolega, kilka nieskomplikowanych ruchów...Zamieszczone przez Reno
![]()
Eee tamZamieszczone przez Jurek Plieth
Jeszcze pewnie diety przed ciążą, oczyszczanie organizmu, dużo spacerów, medytacje Zen, zdrowe jedzonko, usilne niestresowanie i dużo zdrowego seksu
I w ogóle cuda, które opisują w podręcznikach na kursach przedmałżeńskich (doświadczenie kolegi)![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Do "wykapanej mamusi" pasowało ;-)Zamieszczone przez MarekC
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Oczywiście że nie całe zdjęcie powinno byc wyostrzone. Chodzi o same oczy i ewentualnie usta. Osobiście nieco rozjaśnił bym jeszcze oczy bo według mnie są za mało czytelne (ale to tylko moja opinia).Zamieszczone przez Reno
Podobają mi się Twoje zdjecia dzieciaczków. Sam mam takich zdjęć sporo i zastanawiam się czy ich nie wrzucić do swojej galerii. (?)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez perlpa ; 03-11-2005 o 15:04
Perpla, wrzuć, chętnie pooglądam. Chociaż tutejsza młodzież nie lubi zdjęć dzieci![]()
To podobnie jak młodzież z onephoto "nie lubi" zdjęć ślubnych, choć przychylał bym sie do stwiedzenia że część z nich raczej dostaje spazmów na samą myśl o takowych. Z drugiej strony wystarczy wrzucić słubiutkie zdjęcie przerobione na B&W, nadać mu jakiś dramatyczny tytuł i dorobić trochę ideologii do głupoty i sukces murowany - goście sikają z wrażenia. Ufff, od razu mi lepiejZamieszczone przez Reno
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez perlpa ; 03-11-2005 o 15:25