Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Wątek: A konkurencja nie spi...

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    ... Nawet bogaty by zbankrutował...
    No popatrz, a w tych bogatych Stanach to najpopularniejszy notebook kadry inżynierskiej. Zaprawdę, dziwny kraj

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    No popatrz, a w tych bogatych Stanach to najpopularniejszy notebook kadry inżynierskiej. Zaprawdę, dziwny kraj
    Serwis jest lepszy - to wszystko. Kolega bardzo sobie chwalił podobnego notebooka do Twojego. W USA. Przyjechał do Polski, notebook zepsuł się i okazało się, że nie ma do niego części w .pl. Taka to historia.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Miałem ci ja biurkowca IBM - po prostu cacko. Problem w tym, że absolutnie nie rozbudowalny i nie naprawialny. Zasilacz, niby typowy, ale o pojedyńcze milimetry inny niż klasyczne. Również wkręty mocujące w innych miejscach. Nietypowe złącza i tasiemki IDE. Nawet floppy, a dokładnie złącze i tasiemka były nietypowe.
    Nigdy więcej!
    a nie... o biurkowcach to nie mowilem... tylko o notebookach.
    w desktopach rozne cuda sie robi. kiedys troche w Compaqach dlubalem, i wiem tyle, ze na pewno do domu to bym tego nie chcial. IBM-y z ktorymi mialem do czynienia (mam nawet w domu PC 350 ) tez jakas "zgodnoscia" z reszta rynku nie grzeszyly...

natomiast o notebookach firmy Ich Bin Mächtig zlego slowa nie moge powiedziec. wedlug moich obserwacji, to znacznie bezpieczniejszy i mniej ryzykowny zakup jak na polskie warunki, niz wlasnie Sony.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Widać nigdy w życiu nie będzie Cię na niego stać
    Tu nie chodzi o koszt bo ceny sa na poziomie konkurencji.

Nie chce ich z wyboru, dlatego ze dana mi byla watpliwa przyjemnosc naprawiac kilka z tych wynalazkow i wiem jakie problemy maja z nimi ich uzytkownicy. Zadziwiajaca jest liczba posiadaczy kompow sony ktorzy mowia "nigdy wiecej kompa sony".

Swoja droga serwis jest tragiczny... Wiedza serwisantow jest tragiczna. Nie potrafia czasami naprawic rzeczy do ktorej zostali skierowani, nie mowiac o czyms wiecej.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

A co do niestandardowosci desktopow... Przewalilem tego troche tutaj i ich wlasne wynalazki sa spotykane po rowno praktycznie u wszystkich czolowych producentow, czy to ibm, dell czy compaq/hp. Choc bardzo nietypowe podzespoly akurat trafiaja sie zadko (albo takie mialem szczescie).

A co do notebookow IBM'a to istnieje dosyc powszechna opinia ze to Lexus kompow przenosnych...
    ...

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Tu nie chodzi o koszt bo ceny sa na poziomie konkurencji.
    Doprawdy? Te 10 i 12 calowe również?
    Nie chce ich z wyboru, dlatego ze dana mi byla watpliwa przyjemnosc naprawiac kilka z tych wynalazkow i wiem jakie problemy maja z nimi ich uzytkownicy.
    Ja mam inne dane. Według moich, małe Vaio to najbardziej kultowy notebook w USA, cokolwiek by to słowo nie znaczyło. Czego tylko jednym z dowodów jest nie mniej spore i aktywne forum dyskusyjne użytkowników od naszego canonowskiego! I to bynajmniej nie z powodu awaryjności tych urządzeń, gdyż gdyby to było faktem, to w USA nikt by ich po prostu nie kupował.
    Swoja droga serwis jest tragiczny... Wiedza serwisantow jest tragiczna. Nie potrafia czasami naprawic rzeczy do ktorej zostali skierowani, nie mowiac o czyms wiecej.
    Z tego co mi wiadomo jest to generalna bolączka w tym światowym mocarstwie. Co głównie użytkowników samochodów dotyczy, bo o ile można sobie wyobrazić wyrzucenie na śmieci notebooka za $2,000 to już samochodu naście razy droższego już nie

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A co do notebookow IBM'a to istnieje dosyc powszechna opinia ze to Lexus kompow przenosnych...
    Może na wschodnim wybrzeżu. W Kaliforni istnieje obiegowa opinia, że amerykańskie komputery (IBM, ale głównie ten badziew H-P) kupują tylko wyjątkowi patrioci Samochody zresztą również...
    Poza tym, czy IBM robi notebooka ważącego 1 kg i cieńszego od 1"? Albo i lepiej

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Z tego co mi wiadomo jest to generalna bolączka w tym światowym mocarstwie. Co głównie użytkowników samochodów dotyczy, bo o ile można sobie wyobrazić wyrzucenie na śmieci notebooka za $2,000 to już samochodu naście razy droższego już nie
    Przecież u nas jest jeszcze gorzej...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Poza PowerBookami oczywiscie :wink:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam takie podchwytliwe pytanko... co wspolnego maja notebooki, serwisy, PC, IBM, Sony itp ... z tematem watku?

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów