Myśmy właśnie nigdzie tego nie znaleźli i dlatego pozwoliłem sobie na przypuszczenie, że ten "spot" będzie miał troche poniżej 10%. Natomiast ok. 3% to i tak dla mnie rewelacja w porównaniu do 10D.Zamieszczone przez akustyk
Myśmy właśnie nigdzie tego nie znaleźli i dlatego pozwoliłem sobie na przypuszczenie, że ten "spot" będzie miał troche poniżej 10%. Natomiast ok. 3% to i tak dla mnie rewelacja w porównaniu do 10D.Zamieszczone przez akustyk
To nie jest takie proste jak piszesz. Sony, czy Samsung mogą i potencjalnie stać ich na to, aby skonstruować i wyprodukować przyzwoity korpus dSLR vide Fuji S2/S3. Natomiast nie mają za sobą "potencjału" obiektywów wraz z mocowaniem, na który pracuje się całymi latami.Zamieszczone przez akustyk
prawda. dlatego pozostawalby im krok w stylu ww. Fuji, czyli zrobienie korpusu pod mocowanie innej firmy, np. Nikona.Zamieszczone przez Jurek Plieth
swoja droga, to to mogloby korzystnie sie odbic na rynku. skoro Nikon nie potrafi wyprodukowac roznorodnych korpusow, to niech to robia firmy elektroniczne. a Nikon niech sie skupi na robieniu optyki, w czym nadal jest dobry.
co wbrew pozorom, nie jest takim nierealnym rozwojem sytuacji.
Konkurencja nie spi???? Jaka konkurencja ?????? Chyba nie u nas![]()
![]()
W tym kraju tylko Canony i Nikony
Wyjąłeś mi to z ust!!!Zamieszczone przez akustyk
Trzymasz body i szkla w ustach? :-o :-o![]()
Bo Jurek to pielęgnica! ;-)Zamieszczone przez pazurek
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Czy znasz znaczenie slowa 'prawdopodobnie' ?Zamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
Nie znaczy "wiem ze wieksze szumy" a tylko "czytalem dywagacje i sam sie nad tym zastanawiam" .
A skad? Stad ze to CCD 6 megapikseli a nie CMOS 8 megapikseli- wot takie gdybanie.
Rozgladales sie choc troche po billboardach w naszym pieknym kraju?Zamieszczone przez Pikczer
Bo ja widze tylko Minolty i Nikony na billboardach... Canona - ZERO reklam.