Zgadza się, już mi ktoś zwrócił uwagę w tym samym wątku na pl.rec.foto.cyfrowaZamieszczone przez akustyk
A ja w życiu swojego Sony Vaio nie zamieniłbym na żadnego innego notebookaZamieszczone przez akustyk
![]()
Zgadza się, już mi ktoś zwrócił uwagę w tym samym wątku na pl.rec.foto.cyfrowaZamieszczone przez akustyk
A ja w życiu swojego Sony Vaio nie zamieniłbym na żadnego innego notebookaZamieszczone przez akustyk
![]()
Tu się pan mylisz. Kupowałem i są jak najbardziej typowe. A z IBM'em to palnąłeś jak przysłowiowy łysy o beton. Ten producent dopiero ma wszystko nietypoweZamieszczone przez akustyk
![]()
W zyciu nie kupie notebooka sony (ani zadnego innego kompa od nich)... Predzej ibm'a, toshibe czy dell'a![]()
...
Miałem ci ja biurkowca IBM - po prostu cacko. Problem w tym, że absolutnie nie rozbudowalny i nie naprawialny. Zasilacz, niby typowy, ale o pojedyńcze milimetry inny niż klasyczne. Również wkręty mocujące w innych miejscach. Nietypowe złącza i tasiemki IDE. Nawet floppy, a dokładnie złącze i tasiemka były nietypowe.Zamieszczone przez akustyk
Nigdy więcej!
Widać nigdy w życiu nie będzie Cię na niego staćZamieszczone przez KuchateK
![]()
Wiesz jak to jest z PeCetami - co jakiś czas trzeba je harware'owo upgrade'ować. Ów IBM (pewnie wszystkie IBM) do tego się nie kwalifikował; można było tylko postawić na nim jakiś router i to wsio.Zamieszczone przez KMV10
Ale poza tym był pięknyPancerne blachy obudowy, dziesiątki filtrów przeciwzakłóceniowych, po prostu bajka.