Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Zamiana Sigmy 135-400 na 70-200 f4 L

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

no to o ty napisałem w ostatnim poście że aparat odpowiednio do wyższego ISO DOBIERA LEPSZA PRZESŁONĘ LUB CZAS W ZALEŻNOŚCI OD TEGO JAKI TRYB WYBIERZEMY.!!!!!! LUDZIE CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM A PÓŹNIEJ KOMENTUJCIE!!! boże...
    jak dasz Av to ustawiasz sobie przesłonę na ile chcesz a im dasz wyższe ISO TYM MASZ LEPSZY CZAS. lepszy to znaczy że taki przy którym łatwiej zrobić nieporuszone zdjęcie a to znaczy że krótszy. a jak dasz priorytet czasu to Ci ustawie lepszą przesłonę. nie widzę żeby czymś się mój poprzedni post od tego a nadal myślę tak samo. ISO ZMIENIA CZAS ALBO PRZYSŁONĘ NA LEPSZĄ. ZROZUMIELI WSZYSCY?!

"więc jeśli w M dam iso 200 to zawsze będzie to samo ISO niezaleznie od F i T." czyli daje ISO 200 ustawiam na M i będę miał dokładnie taki czas i przysłonę jaki sobie ustawię niezależnie od ustawionego ISO. mogę mieć te same nastawy przy ISO 100 jak i przy 1600 i aparat w to nie ingeruje ale zdjęcie nie wyjdzie jak ustawie jakąś bzdurę.

CZY MY SIĘ WKOŃCU ROZUMIEMY?!
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

poprostu powiedz mi że nie jest tak jak mówię.
    ja nie mam na myśli już nieporuszonego zdjęcia ok?!
    JA MAM NA MYŚLI SAM MECHANIZM DZIAŁANIA.
    ZDJĘCIA MI JUŻ WYCHODZĄ NIEOSTRE.
    WY MÓWICIE O ROBIENIU OSTREGO ZDJĘCIA I SIĘ ŚMIEJECIE ŻE NIECHCE ISO ZMIENIAĆ A JA JUŻ DAWNO ISO ZMIENIŁEM I ROBIĘ FOTY A KŁÓCĘ SIĘ O TO ŻE MECHANIZM DZIAŁA TAK JAK WSZYSCY MÓWIMY W TYM JA TY VITEZ ARKAN. kapujesz?
    Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 08-09-2005 o 22:19
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Uprawnienia umieszczania postów