Wiesz tylko sie nie domyslasz ze to interesZamieszczone przez alahari
.
Ale ja prawde mowie - alahari ma ladniejsze oczka od JaWowych modelek 8) , a JaW za rzadko ja na zywo widuje by docenic tak jak ja![]()
Wiesz tylko sie nie domyslasz ze to interesZamieszczone przez alahari
.
Ale ja prawde mowie - alahari ma ladniejsze oczka od JaWowych modelek 8) , a JaW za rzadko ja na zywo widuje by docenic tak jak ja![]()
Dziś wrzuciłem na stronę kilka zdjęć nowej modelki - Moniki. Fotki robione w fajnym pubie, kolorowe swiatła oglupily WB, a efekty zaskakujące niekiedy wyszly :-) Wszystkie zdjęcia robione 50mm f/1.8 ze statywu, obróbka w szopie niewielka, tylko podstawowe operacje + niekiedy konwersja do b&w. Zapraszam.
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Modelka wspaniala do portretow (usta, brwi, oczy, miny) - jak zwykle zazdroszcze. Oswietlenie bardzo ciekawe, na przyklad mona23.jpg - najlepsze wg mnie, podzial oswietlenia + poza i mina modelki
. Niektore niestety wydaja sie poruszone - skrocony exif pod zdjeciami bylby mily 8)
Czasy miałem rzędu 1/2 - 1/20 sekundy, statyw+wezyk spustowy... wiecej nie dało sie zrobic - nie bede przeciez podnosic lustra do portretowZamieszczone przez Vitez
Fotki maja msz normalna ostrosc, jaka mozna uzyskac na moim sprzecie, poza tym trzeba brac pod uwage 4-krotne zmniejszenie rozdzielczosci przed umieszczeniem na stronie.
Dzięki Vitez za opinię, modelka rzeczywiście jest super i mam nadzieje, ze spotkam sie z nia jeszcze kilka razy![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
No rzeczywiscie modelki to masz przednie. Nalezala by sie dla Ciebie ciezka kara, gdybys ich nie wykorzystal...... w sensie fotograficznym oczywiscie![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Staram sie jak moge i moje modelki tezZamieszczone przez eternus
![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
W sumie to mieszkamy nie daleko, ale watpie, zeby jakies pozyczanie wchodzilo w greZamieszczone przez JaW
![]()
Musialbys chyba przyjechac do Rzeszowa... Napisz mi, o ktorą modelke chodzi, podam jej adres Twojej strony i jesli modelka zechce, to się z Toba skontaktuje. Ja nie jestem egoistaZamieszczone przez eternus
![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Ok - dogadamy sie na privie.