Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: JaW - galerie FOTOJAW

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alahari
    Cytat Zamieszczone przez JaW
    Wazelinka... dobrze wiem ze masz do alahari interes, spryciarzu 8)
    Hehe Czemu ja nic nie wiem 8)
    Wiesz tylko sie nie domyslasz ze to interes .
    Ale ja prawde mowie - alahari ma ladniejsze oczka od JaWowych modelek 8) , a JaW za rzadko ja na zywo widuje by docenic tak jak ja

Początki nałogu Awatar alahari
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Dziś wrzuciłem na stronę kilka zdjęć nowej modelki - Moniki. Fotki robione w fajnym pubie, kolorowe swiatła oglupily WB, a efekty zaskakujące niekiedy wyszly :-) Wszystkie zdjęcia robione 50mm f/1.8 ze statywu, obróbka w szopie niewielka, tylko podstawowe operacje + niekiedy konwersja do b&w. Zapraszam.
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Modelka wspaniala do portretow (usta, brwi, oczy, miny) - jak zwykle zazdroszcze . Oswietlenie bardzo ciekawe, na przyklad mona23.jpg - najlepsze wg mnie, podzial oswietlenia + poza i mina modelki . Niektore niestety wydaja sie poruszone - skrocony exif pod zdjeciami bylby mily 8)

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Modelka wspaniala do portretow (usta, brwi, oczy, miny) - jak zwykle zazdroszcze . Oswietlenie bardzo ciekawe, na przyklad mona23.jpg - najlepsze wg mnie, podzial oswietlenia + poza i mina modelki . Niektore niestety wydaja sie poruszone - skrocony exif pod zdjeciami bylby mily 8)
    Czasy miałem rzędu 1/2 - 1/20 sekundy, statyw+wezyk spustowy... wiecej nie dało sie zrobic - nie bede przeciez podnosic lustra do portretow Fotki maja msz normalna ostrosc, jaka mozna uzyskac na moim sprzecie, poza tym trzeba brac pod uwage 4-krotne zmniejszenie rozdzielczosci przed umieszczeniem na stronie.
    Dzięki Vitez za opinię, modelka rzeczywiście jest super i mam nadzieje, ze spotkam sie z nia jeszcze kilka razy
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

No rzeczywiscie modelki to masz przednie. Nalezala by sie dla Ciebie ciezka kara, gdybys ich nie wykorzystal...... w sensie fotograficznym oczywiscie
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eternus
    No rzeczywiscie modelki to masz przednie. Nalezala by sie dla Ciebie ciezka kara, gdybys ich nie wykorzystal...... w sensie fotograficznym oczywiscie
    Staram sie jak moge i moje modelki tez
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaW
    Staram sie jak moge i moje modelki tez
    W sumie to mieszkamy nie daleko, ale watpie, zeby jakies pozyczanie wchodzilo w gre

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eternus
    W sumie to mieszkamy nie daleko, ale watpie, zeby jakies pozyczanie wchodzilo w gre
    Musialbys chyba przyjechac do Rzeszowa... Napisz mi, o ktorą modelke chodzi, podam jej adres Twojej strony i jesli modelka zechce, to się z Toba skontaktuje. Ja nie jestem egoista
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto

Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Ok - dogadamy sie na privie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów